Малко от мен

• Началник на темата Началник на темата pepina_p
  • Начална дата Начална дата
Страшни са, особено ме плени този пермин тези птички ме грабнаха :clap:

:clap::clap::clap:Пепи , невероятни красоти си показала, а за Пермина просто нямам думи:loveglasses: -невероятен е:kissyou:

Този гербер много ми допадна и реших да го ушия ей така да имам готов подарък.:loveglasses:
Сега ми се върти идея в главата, това да е цветето за госпожата-класната на сина ми за 15-ти септември, защото миналата година дадох 15 лв. за красив букет, който едвам отселя докато стигне до ръцете на госпожата....:gipsy:

Много е красив гербера! А и идеята да бъде това цвете за госпожата е много добра - дано да го оцени! :kissyou:

Пепи, герберът е страхотен, а идеята за 15.09. е супер.. :clap:
Надявам се госпожата на сина ти да е ценител..Само веднъж съм подарявала такова нещо на предишната класна на дъщеря ми-за един осми март, вместо цветя- една мини графика. Много се зарадва жената. Много се радваше и на ръчно изработените от нас мартенички. Има хора,които наистина ценят ръчния труд. А твоите неща са толкова красиви,че няма как да останат недооценени. Пък и е спомен за цял живот, докато букетите, за които даваме луди пари, след 2-3 дни стават само за коша. Аз затова от няколко години предпочитам цветята в саксия за госпожите на сина ми и дъщеря ми..

Прекрасен гербер!!!Със сигурност ще се хареса много на учителката,защото те получават толкова много цветя,а това цвете ще остане завинаги...:D:clap::D

Този гербер много ми допадна и реших да го ушия ей така да имам готов подарък.:loveglasses:
Сега ми се върти идея в главата, това да е цветето за госпожата-класната на сина ми за 15-ти септември, защото миналата година дадох 15 лв. за красив букет, който едвам отселя докато стигне до ръцете на госпожата....:gipsy:
Pepka,ideqta ti e super!Izpitala sam go i te uverqvam,4e sled vreme gospojata vinagi 6te si spomnq za toq jest.

Закривам сезона с този морски гоблен..........:loveglasses:
Контурите са ми ВЪЗ кривички, ама от самолет не се вижда. Мислих във Бугас да го нося/ нали е морски град/, ама с този контур така ще се изложа, че май ще съм на тема цветя на срещата.:gipsy:

Ако ще ме хвалите, МОЛЯ не увеличавайте снимката, че ще се откажете от хвалбите.:D
Пусто вече го рамкирах и няма как да ги оправя.

Пепи, честно да ти кажа, голямо вторачване падна в пустия контур, ама тук от Америка си го виждам като повече от перфектен. Аз точно тоя тип гоблени ужасно много ги харесвам и ако те е срам да го носиш в Бургас изобщо не се срамувай да го препратиш насам. Адреса ще ти го изпратя по Скайп :kissyou:

И герберчето и кораба са много красиви. Аз кораба го харесах. Може да пратиш схемата да направя дружка на моя кораб, че се чувства самотен в морето и на стената. :D

Пепе, солидарна съм с момичетата.Много са добри контурите ти.Давай смело в Бургас.Всички изработено от теб е направено с вкус :kissyou::kissyou:

Много свежи попълнения в твоята колекция:clap: Поздравления!:clap: Перминът е прекрасен, толкова красота и настроение лъха от него! Герберът много ми хареса. Какво стана с идеята ти - подари ли го на класната на синчето? Дано е оценено подобаващо, ако си го подарила. Какво му е на корабчето? Много си му е добро контурчето, Нели е права, че е от вятъра:D

Тази година отрано започнах подготовката за Коледа и спретнах един сладур.:loveglasses:Контурът доста ме поизнерви- цепеха се почти всички бодове, ама така ме грабна елфчо, че го изтраях контура.:D

Назад