Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
 P.
P. ya-ya ти какво мислиш , че правя аз напоследък? Чудя се как да "изкръшкам" от тази лудост. Довършвах стари гоблени, уших на цялото семейство книгоразделители...Жалко само ,че нова игра ще има чак за Коледа така че нямам оправдание да не го подхвана сериозно. И аз мислех че бялото е трудно ама лицата са мноооого по-трудни.А ме чакат още толкова много лица
 ya-ya ти какво мислиш , че правя аз напоследък? Чудя се как да "изкръшкам" от тази лудост. Довършвах стари гоблени, уших на цялото семейство книгоразделители...Жалко само ,че нова игра ще има чак за Коледа така че нямам оправдание да не го подхвана сериозно. И аз мислех че бялото е трудно ама лицата са мноооого по-трудни.А ме чакат още толкова много лица

.Питаш ли ме как се шие ризницата на моя рицар:evil:
.Питаш ли ме как се шие ризницата на моя рицар:evil:
 уа- уа, вече съм разграфила панамата, схемата е принтирана и доставена че даже и част от конците са набавени...От една лудост на друга ще скачам. Ще погостувам малко на момичетата с HAED. Aма твърдо съм решена да завърша първо този!
 уа- уа, вече съм разграфила панамата, схемата е принтирана и доставена че даже и част от конците са набавени...От една лудост на друга ще скачам. Ще погостувам малко на момичетата с HAED. Aма твърдо съм решена да завърша първо този!