Golden Kite 169

• Началник на темата Началник на темата toni68
  • Начална дата Начална дата
просто думите са малко.
гоблена е много изящен а много би мисе искало да го видя по в детаил .
много харесвам гоблените на тази фирма

Ти си моето вдъхновение- благодарение на теб се реших- ивече имам схемите на твоя гоблен и на портрета на мадам Римски - Корсакова. Чакам с нетърпение окончателния завършек!

Тони, браво! Знам, че сега ти е най-трудно, но си заслужава всеки напън и всяко усилие!!!

Урааааа завърших го!Непран и негладен, но нямам търпение да се похваля :idea: Сега ме чака обиколка на ателиетата за рамки.

Невероятна красота!Поздравления и за упоритостта, с която го пребори:kissyou:

Не мога да не те поздравя за този труден гоблен ,
Браво , ПРЕКРАСЕН Е !:clap:

Последно редактирано:
Уаааааааау! Великолепно е! Нали няма да го дадеш на някой, който няма да го оцени! Дано да имаш специална стая за тази красота!

Невероятен кураж се иска, за да започнеш и да ЗАВЪРШИШ! такъв гоблен :clap::clap::clap: Поздравявам те за упоритостта, а сега и една хубава рамка и ще си имаш истински шедьовър :kissyou:

Браво, Тони, невероятен е! Най-после го пребори! А какво стана с конците за гълъбчетата, купи ли ги?

:clap::clap::clap:Стахотен е ,изключително въздействаща красота и очарование,а ти си невероятна.Честито ,струва си усилията.:kissyou::loveglasses:

Красота!Поздравления за упоритостта да завършиш такъв шедьовър.А сега следва най-сладката част-да му избереш рамка и да си го закачиш с гордост на видно място,за да му се радват и възхищават всички!:clap::clap:

А кога беше като се виждаше само петичката на ангелчето!!!
Завършването на такъв гоблен е истинско геройство!!!

какво ли да напиша:confused: всичко което може да се каже, вече е написано. ПОЗДРАВЛЕНИЯ за тази красота.сигурно си се изтормозила, но труда си струва.:clap::clap::clap:

Тони, най-накрая се свърши, ураааааааа. Страхотен е, просто нямам думи.
Радвам се заедно с теб. Сега си почини заслужено и после .... ти знаеш какво.
Сега ще ме наглеждаш мен. Пожелавам ти успех при избора на рамка.

Много целувки от мен. :kissyou: :kissyou: :kissyou:

Момичета, от сърце ви благодаря за хубавите думи :kissyou: Резултата наистина си заслужава всичките ми усилия.А след вашите отзиви започвам да забравям колко много ме измъчи този гоблен. Благодаря ви!

Назад