Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата Mimik
  • Начална дата Начална дата
:clap: Мими, от къде да започна, панамата е страхотна, много хубав цвят, вазичката с цветенцата е супер нежно моделче, рамката подходяща - от всичко това се е получило една прекрасна и нежна завършена бродерийка!!!! :loveglasses: :clap:

Оооооооо много е хубаво това моделче на Майкъл Пауъл!!:clap:
Нежно и приятно е.:clap::kissyou:

Както винаги перфектно изработено и рамкирано :clap::clap::clap:
Много е свежарско !!!:kissyou:

Mими,изглежда прекрасно.:clap::clap::clap:Зная колко е труден подбора на цветовете когато се шие на цветна панама,а при теб е успешен:idea:Аз все още умувам:confused:

Вазичката е станала много сполучлива на тази резидава панама!Чудесен избор си направила!:clap::clap:

Браво за избора! Много е хубаво и нежно!Страхотно изпълнено!:clap: Красива рамчица!:clap:Няма ли и другарче?

:clap: Мими, много хубаво моделче, с полъх на море!!!! Много хубаво подаръче!!! :loveglasses: :clap:
Искам само да те попитам рамката вътре в комплекта ли е включена?

:clap: Мими, много хубаво моделче, с полъх на море!!!! Много хубаво подаръче!!! :loveglasses: :clap:
Искам само да те попитам рамката вътре в комплекта ли е включена?

Наде, благодаря ти!
Да, рамката беше в комплекта. Мисля, че се получи сполучливо с нея.

:clap:Mалко,а толкова красиво,побрало в себе си обширно пространство:idea:Нека майка ти му се радва и се гордее с теб:loveglasses:

:clap::clap: и от мен. Страхотна ти е темичката. Много красиви гобленчета си сътворила. А особено последните два са прекрасни.
Поздравявам те. :kissyou:

Браво Мими!!!:kissyou: Вече си готова с това прекрасно мини.:idea:
Много е свежо и приятно!!!:clap: И както винаги перфектно изпълнено!!! :kissyou:

:clap:Гобленчето е много свежо. И аз го шия в момента и исках да те попитам, как си го оформила отзад. Слагаш ли нещо допълнително или си остава само с панамата? Поздравления за прекрасните гоблени:kissyou:

:clap:Гобленчето е много свежо. И аз го шия в момента и исках да те попитам, как си го оформила отзад. Слагаш ли нещо допълнително или си остава само с панамата? Поздравления за прекрасните гоблени:kissyou:

Изрязах от обикновен бял лист кръг с размера на рамката и го залепих с малки парченца двойно лепещо тиксо :) Иначе панамата е изрязана по самата рамка.

:clap::clap::clap:Мими! Много е красиво! А в тази рамчица направо грее!:kissyou:

Страхотно е, обожавам такива малки морски пейзажчета:clap::clap::clap:

Много е сладурско морското пейзажче:clap: ще ме запалите по тоя Royal Paris накрая и аз ще си купя някой модел:confused:

Мими,много ми харесва ушитото морско пейзажче!:clap:Чудесен подарък за мама!:flowerlove:

Назад