Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата Mimik
  • Начална дата Начална дата
Картичките от първата снимка уших за базарите във Видин и София, а картичката от втората снимка беше подарък за Юра

А това са подаръците, които получих от приятели:
първият пристигна за рожденният ми ден от Сингапур,
вторият е прекрасно мънистено коте, което получих от sonq на Първата национална среща на форума,
третият е от Коледната игра и е от iasi,
четвъртият пристигна днес и е от Теменужка

Благодаря ви, мили дами :kissyou:

А това е подаръкът, който аз изпратих на моето другарче в Коледната игра - mladenka. Използвам нейната снимка, защото моята не е особено сполучлива.
Ще добавя и снимките на още няколко подаръчета, когато стигнат до получателите си :)

Честита Нова Година! Много здраве и успехи на всички! :kissyou:

Да ви покажа и последните ми творения за 2008 г - подаръци за дами от форума

Его го и първото ми творение за 2009 г. : Корсунската мадона.
Мънистата са изцяло подбрани от sonq - получих ги като подарък за Коледа. Аз само ги уших.
Соня, благодаря ти от сърце :kissyou:

:clap:Мими,много бързо си се справила:clap::clap::clap:Зная,че цветовете са много по-наситени в действителност,но мънистата много трудно се снимат,не обичат фотоапарати.

Мариана, Пепи, Соня, благодаря ви много!
Наистина мънистата не обичат да се снимат, цветовете в действителност са много по-ярки и наситените, а иконата блещука много красиво.

Браво МИМИ станала е супер тази Богородица. Много е зарибяващо да шиеш с мъниста нали.

Благодаря на всички, надникнали в моята страничка :kissyou:
Бързам да ви покажа и завършените макове. Имах леки притеснения да не ми се развържат френските възли, но устояха пране и гладене :D

Благодаря ви, мили дами! Радвам се, че маковете ви харесаха. Грабнаха ме още щом ги видях и ги уших с голямо желание.
Днес ги взех рамкирани, заедно с едни лавандулки, които ших лятото. Мисля да си направя "стена на цветята" :D

Ето няколко картички и две мънистени гобленчета, които вече са подарени:

:kissyou: за всички, посетили страничката ми!

Наде, ето снимка на гърба на гобленчето:

Изрязах панамата по ръба на рамката и залепих бял лист хартия отзад, за да не се вижда гърба на гоблена. Има какво още да се желае от изпълнението, но поне постигнах целта да скрия гърба.

Благодаря на всички, посетили страничката ми!!! :kissyou:
Представям ви и последния ми експеримент - тефтер с бродерия. Отдавна ми се иска да направя нещо подобно. Първата снимка е на мотивчето, което избрах, а следващата е на готовия тефтер.

[URL=http://radikal.ru/F/s54.radikal.ru/i143/0905/c8/8afffefffdc1.jpg.html][/URL]

[URL=http://radikal.ru/F/s51.radikal.ru/i132/0905/52/81355608a710.jpg.html][/URL]

Назад