Малко и от мен - kara52

• Началник на темата Началник на темата kara52
  • Начална дата Начална дата
:rainbow: Колко зареждащо ми подейства посещението в твоята страничка!!!
Котета са супер готини...ДИМ...няма как!:clap:
А часовника да отброява и тиктака облечен в тази премяна е просто красота!:clap:

Оооооо, много красота в страничката ти, направо ми останаха очите :loveglasses:
И часовника и котетата са фантастични. Особено за котетата ти завидях :idea:. Вкъщи малчо е луд по котетата и мама ако не шие гоблен с коте не се брои, а твоите котета също са в плановете, ама пусто време не стига....:gipsy:

Веси и двата са прекрасни , но зимната приказка е много "приказна" , останаха ми очите в него .
Моля те дай малко инфо за този гоблен .

Благодаря момичета за милите думи, много ме ласкаете - ще взема да се възгордея без време.
mari_ar спя си мила и то как!kamellia ами ако се бях похвалила, нямаше да се изненадаш, ra4ko75, нека бъдем реалисти има момичета които са много по-бързи и сръчни от мен.
rositsa - Зимната приказка е на Риолис, но нещо Лиса не ми хареса как се получи и там подмених цвета, подмених цвета и на звездата, защото беше много студен и неестествен цвят - ших го на 14 каунт бяла Аида.
Още веднъж благодаря ви момичета за милите думи.:wine::kissyou::kissyou::kissyou::kissyou:

всичко е повече от разкошно незнам кое ми допада най много , имаш страхотно красива колекция , поздравления

:kissyou::kissyou:Благодаря на всички посетили страничката ми.

Ето още едно мъничко гобленче изработено много отдавна през септември, почакало за довършване до октомври и достигнало по предназначение едва сега :idea:

Назад