Малко и от мен - kara52

• Началник на темата Началник на темата kara52
  • Начална дата Начална дата
Това са последните ми завършени творения, едното от които е добре отлежало от едната Коледа до другата

Това са последните ми занимавки за подаръци на сестра ми, племенницата ми и внучетата на сестра ми.

Леле,много красотички си направила:kissyou:
Ама ако и другите знаят,че на живо са сто пъти по красиви,веднага ще пробват и те,поздравления :clap: много труд си вложила,дано го оценят хората за които са предназначени.:kissyou:

Страхотни са! Ама и ти си като многомашинничка :D- кога успя да ги нанижеш толкова много...:confused:

С риск да се повторя ще поместя тук своите творби (показани и в темата на via_1313). "Фрегата в щурм" е първият ми гоблен, вторият беше "Старецът с лулата", но отдавна вече не е при мен, третият е "Вечерното завръщане", четвъртият "Коне на водопой"- също ги няма, по-късно ги ших още два пъти, петият "Замък в морето" - подарен на човек подарил втори живот на член от семейството ми.

Това са гоблените след ушиването на които бях преустановила за 15 години със заниманията по хобито си.

Първият ми гоблен след 15 годишен престой беше "Нефертити"- шита 2 пъти и двата подарени.

Чаках ,чаках да свършат,но ти продължаваш да качваш красоти,поздравления:clap::clap:
Прекрасна колекция:kissyou:

И последно това е първият ми опит с мъниста. Моля да ме извините за прекъсванията, но интернета ми беше като цвето - музика в дискотека, ту го има, ту го няма

Ето едно злополучно мое творение, което май не желаеше да бъде ушито, но....... успях да се преборя с неудачите.

Моите другарчета си получиха подаръците, така че и аз да покажа с какво се "преработих" - малко скромно, но пък с голямо желание и от сърце.

Назад