Triana`
Гобленар
Явно сте голяма специалистка по бродерияИстинският гоблен се шие с две лица, мила. Затова и комплектовките на Вилер са с толкова много конци. Не за да ушиеш 2-3 гоблена, а да ушиеш един, но както трябва.
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Явно сте голяма специалистка по бродерияИстинският гоблен се шие с две лица, мила. Затова и комплектовките на Вилер са с толкова много конци. Не за да ушиеш 2-3 гоблена, а да ушиеш един, но както трябва.
:clap:
Момичета, а като шиете с такава космическа скорост от обратната страна гобленът ви не прилича ли на изтривалка за пред входната врата? Какви са тези 5-6 квадратчета 1:1 за 4 часа? Какви са тия конци от по 1 метър? За първи път влизам в този сайт и съм изумена колко много жени не знаят как се шие гоблен, а имат претенции, че и акъл дават.
:clap:
Момичета, а като шиете с такава космическа скорост от обратната страна гобленът ви не прилича ли на изтривалка за пред входната врата? Какви са тези 5-6 квадратчета 1:1 за 4 часа? Какви са тия конци от по 1 метър? За първи път влизам в този сайт и съм изумена колко много жени не знаят как се шие гоблен, а имат претенции, че и акъл дават.
Аз пък съм изумена от тази наглост, с която оприличаваш гоблените на повечето от нас на изтривалки. Да, аз съм от тези, които не шият двулицево. И не защото не знам как става, а просто нямам желание за това. Смятам го за чиста загуба на време. :idea:Но винаги съм се старала да шия равномерно и гоблените ми отпред да изглеждат добре.
А след като ти знаеш отлично как се шие гоблен и не желаеш да научиш нищо повече, интересно ми е какво точно търсиш в този форум?![]()
E, doris, Миленка ще ти обясни как да шиеш двулицево с кръстчета![]()
Дами и господа, Миленка няма нищо против. Отдъхнете си и спете спокойно!