Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата Marieta_
  • Начална дата Начална дата
Чантичките са страхотни! А какво си сложила вътре за да седят така твърди, ако не е тайна разбира се ? :idea:

m_rija, благодаря и на теб!
Разбира се, че не е тайна. Използвах вата, която се продава в магазините за шивашки принадлежности.:kissyou:

Браво Мариета,много добре си се справила,много са красиви чантичките и въобще всичко което си сътворила е много хубаво!:clap::kissyou:

Дано не ми се разсърдите, че качвам тук и неща, които не са гоблени.:-|
Тази къщичка за кукли направих за рождения ден на дъщеря ми.

Последно редактирано:
Е който си може,може,всичко му е отръки! Браво!:clap::clap::clap:

Последно редактирано:
Олеееееее, невероятна е къщичката !!!! Сигурно малката принцеса е много щастлива. :clap: :kissyou:

Няма значение,че не е гоблен,сътвореното от сръчните ти ръце е оригинално!:clap:Много е хубава кукленската къщичка!

Ехаааааааааа и аз скоро имам рожден ден и обещавам много да си пазя прекрасната къщичка за кукли...... :idea:страхотен подарък за малката кукла :clap::clap::clap:

:clap: Сътворила си доста неща и все чудесни, кукленската къща е прекрасна, съгласна съм с Ради и аз искам такавааа:idea: А на теб да ти е честит новия подарък от съпруга - успя ли да го пробваш вече по-лесно ли се шие на него (защото ми струва, че така наречената рамка е едно чудесно станче, роднина на гергефа) :clap: на момчето както винаги справило се е професионално :wine:

Pepito, Radi, kara52, благодаря ви за милите думи!:kissyou:
kara52, рамката е в употреба веднага щом засъхна лака по нея:idea: Наистина е много удобно :thumbup: Благодаря за похвалите и за майстора!:kissyou:

Леле, Мариетче, взе ми акъла с тази къщичка! :clap::clap::clap:
Добре че моята дъщеря не я е видяла, иначе има да ме врънка, а посмъртно не мога да направя нещо толкова добре изпипано.
Още веднъж голямо браво на майсторката :kissyou:

Поздравления! Къщичката е много хубава, с отлична изработка! Сигурна съм, че детето много ще си играе с нея!

Carmela Biscuit, diana ivanova, delhina, Triana`, благодаря ви от сърце момичета за тези толкова топли и приятни отзиви! :kissyou:
Кременче, разбира се, че можеш да направиш такава къщичка, всеки може.
Една много сръчна жена е направила толкова хубаво ръководство, че всеки може да си направи такава къщичка. Заповядайте линк:kissyou:
http://uklassinus.blogspot.com/2008/08/fabric-dollhouse-tutorial.html
А аз искам да кача нещо готово, което ми достави истинско удоволствие.

Назад