Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата Marieta_
  • Начална дата Начална дата
shebek1733:kissyou:,veneta_az:kissyou:,batika:kissyou:,BIBETO:kissyou:, благодаря ви, че сте посетили темичката ми и че хвалите гобленчетата ми!
veneta_az,:D, защо не избоцкаш един котарак на малкия сънливко! Много леко се шие, само контура на пижамата ме затрудни, но като цяло гобленчето е много леко и приятно:gipsy:

BIBETO, daniel4i, rosita, благодаря ви!:kissyou:
Толкова много снимки направих и това е най-доброто, което успях:-|В действителност е още по- красива!:idea::kissyou:

:clap::clap: Прекрасна е тази африканка, отлично оформление :thumbup: Винаги съм я харесвала.

Понеже при етапите няма какво да покажа:-|, ще покажа някои готови неща. Започвам с дребосъчетата:idea:

Последно редактирано:
И с последното за сега: един много специален подарък:blueflow:
на втората снимка вече е в употреба:baby:

:loveglasses:Да кача още нещо различно от гоблен ....
Това са подаръци за две сестрички. Още не съм ги подарила, но се надявам да ги харесат:loveglasses:

А тази рамка ми я направи мъжа ми:loveglasses:, но ще трябва да потърпя преди да я пробвам, защото лака е съвсем пресен

:loveglasses:Да кача още нещо различно от гоблен ....
Това са подаръци за две сестрички. Още не съм ги подарила, но се надявам да ги харесат:loveglasses:

А тази рамка ми я направи мъжа ми:loveglasses:, но ще трябва да потърпя преди да я пробвам, защото лака е съвсем пресен

Невероятен подарък за малки принцеси:clap:Как няма да им харесат с такова перфектно изпълнение.Съпругът ти е голям майстор:clap:
Вече ще си спокойна относно рамкирането на гоблените

:clap::clap: Чантичките са срахотни, а и на съпруга също :clap::clap::clap:

Африканкагта е страхотна:clap::clap:Дреболийките се много сладки, а чантичките ще бъдат харесани- сигурна съм.:clap::clap: и на съпруга за рамката.:flowerlove:

eli1958, Triana`,margo67, благодаря ви от сърце за похвалите! :flowerlove::flowerlove::flowerlove:

Назад