В кой град къде се поръчва

• Началник на темата Началник на темата rodich
  • Начална дата Начална дата
Аз да споделя къде правят рамки в Казанлък,в комплекс Дар още в началото има едно арт ателие.Момичето е много приятно и усмихнато,работи много добре,преди ги правеше за около седмица сега по бързо стават,и помага при избора ако имаш колебания,а и цените са добри зависи каква рамка си избереш.

Аз само там рамкирам.
Имат богат и инересен избор от рамки, изработват всичко перфектно!

НО.....

В магазина на Раковска София продава едно кошмарно бабе, дето се мисли, че е голямата работа. Като отида с гоблена си тя ми набутва в ръката една рамка и ако кажа че искам нещо друго започват диви обиди как нищо не съм разбирала, колко съм била капризна и само като съм й видела белите коси трябвало да се откажа да споря с нея.... По нейн "съвет" все пак съм си правила 2-3 гоблена и никак не станаха добре - избира едни огромни, тежки и лъскави рамки и като погледне човек вижда само рамката, не и картината....

Добрата новина е, че при голям късмет, човек може да отцели дъщеря й на работа.....

http://www.otoram90.com/contact.html

това са адресите на по големите ни дистрибутори, а овални и кръгли рамки имаме но не са публикувани в сайта защото скоро няма да внасяме защото са скъпи, и са ни останали малко модели и размери.

В Горна Оряховица се появи ново място за рамкиране - в "Галерия Янкови" на Панайот Цвикев 27, до магазина за компютри. Вече три гоблена рамкирах там и съм много доволна от качеството и обслужването. Има голям избор на рамки и цените са повече от добри. Скоро ще им дам още два гоблена да ми рамкират.

Профили за рамки се предлагат във Варна в бутик за изкуство "Шареното слънце" на ул."Марин Дринов" 53, близо до Медицинския университет.

аз пък в Сливен ги нося в кв Дружба бл 26 има много видове профили на рамки и жената е много учтива и цените са много подходящи

Аз съм от Пловдив и от 4-5 години си правя рамките в ателие Ваяна на гърба на Централни Хали в Капана. Много съм доволна. Доколкото знам са доста старо ателие и си изпипват нещата,
Даже си имат сайт http://atelievayana.com
Един път сглупих и отидох в Ренесанс с една приятелка и ми се наложи да го преправят :(

Здравей.В това ателие какви са цените горе-долу. :)

Искам да попитам някой от вас знае ли къде мога да си намеря рамка на метър?Мъжа ми иска да ми направи рамки за едни гоблени и искам да знам от някъде мога ли да си закупя от някоя фирма и също от къде мога да закупя паспартуто?

Здравейте, отскоро в Шумен има нов магазин, доста голям и има страшно голямо разнообразие от рамки:

Хоби Арт Център
ул. Цар Освободител 120

А в Русе къде могат да ми направят качествена рамка? Тези в Бриколажа добре ли работят?:confused:

за ПАЗАРДЖИК-галерията

Още за Пазарджик- в тунелчето при старите хали и близо до пощата на ул.К.Величков посока поликлиниката от дясната страна.:)
Момичета,много малко са магазините за гоблени и рамкиране в Пз.
Сега май само тунела при старите хали остана.
Магазинчето при галерията го няма.Преместено ли е?
А магазина към поликлиниката вече е за дрехи втора употреба.Имаше и един магазин за конци в уличките при колоната,а сега и него го няма.
Пропускам ли някой?

Pepinka здравей! Радвам се че се увеличаваме пазарджиклийки и искам да те уведомя че книжарницата при галерията се премести в уличкатаот колоната към МВР до фотото,другите магазини са на читалище Виделина, под блока до каза модерна и на бул. Мария Луиза /канала/ стъкларско ателие там също има рамки. Ако имаш други въпроси пиши на лс

ако не сте видяли обявата и за който може сам да си опъне гоблена това е вариант http://www.goblenite.org/showthread.php?t=9831 със снимка на гоблена си избирате рамка и паспарту и го получавате по куриер.то самото опъване почти колкото рамката.

Pepinka здравей! Радвам се че се увеличаваме пазарджиклийки и искам да те уведомя че книжарницата при галерията се премести в уличкатаот колоната към МВР до фотото,другите магазини са на читалище Виделина, под блока до каза модерна и на бул. Мария Луиза /канала/ стъкларско ателие там също има рамки. Ако имаш други въпроси пиши на лс

Здрасти!Чак сега се сетих за този при Виделина!Много съм заспала.Бях се направо отчаяла колко са зле нещата с този бизнес.Благодаря за инфото.

А в Русе къде могат да ми направят качествена рамка? Тези в Бриколажа добре ли работят?:confused:

Аз лино в Русе си поръчвам рамки в комплекс Евас на първия етаж, входа е отсрани в уличката която излиза на сити център Роял.Цените и качеството им са страхотни.Аз съм много доволна от тази фирма, но незнам как се казва.

За София мога да споделя, че от няколко месеца има представителство на пловдивска фирма, в която правят рамки на много евтини цени. Качеството е на ниво и много мои познати останаха много доволни, като им препоръчах магазина. Намира се на улица " Цар Самуил" 38, близо до пл. Македония. Самата аз съм вече редовен техен клиент и се радвам, че ми казаха и на мен познати, защото магазина е нов за София. И в Пловдив имат магазин, но къде точно е не знам.

Назад