В кой град къде се поръчва

• Началник на темата Началник на темата rodich
  • Начална дата Начална дата
Рамкиране в Пловдив

Ще споделя моето мнение, без да ангажирам никого.

Едното място където рамкирам е на кръстовището на П. Д. Петков и бул. Княгина Мария Луиза /диагонално на църквата Св. Петка/, до кафе Мария Луиза. Магазина е за художници, рамки и т.н. - "Купчииницата". Има избор на рамки, работи се бързо и качествено, а и цените са нормални.

Другото е на бул. Цар Борис ІІІ Обединител, зад Тримона - "Ренесанс". Малко по -скъпо е , но гоблените се работят качествено, аз съм доволна.

Аз съм от Пловдив и от 4-5 години си правя рамките в ателие Ваяна на гърба на Централни Хали в Капана. Много съм доволна. Доколкото знам са доста старо ателие и си изпипват нещата,
Даже си имат сайт http://atelievayana.com
Един път сглупих и отидох в Ренесанс с една приятелка и ми се наложи да го преправят :(

Зад католическата църква в Пловдив има ателие "Купчийницата" - страхотни идеи за рамки и паспарту имат там.

Последно редактирано от модератор:
В КОЙ ГРАД КЪДЕ СЕ ПОРЪЧВА

Във В Търново можете да рамкирате гоблени в ателието за рамки, което се намира на ул. В Левски 10, до КОДАК ЕКСПРЕС. Има голям асортимент, добри цени и срок за изпълнение 3-4 дни.

Още за Пазарджик- в тунелчето при старите хали и близо до пощата на ул.К.Величков посока поликлиниката от дясната страна.:)

МОМИЧЕТА, ЗДРАВЕЙТЕ!
Аз съм от Перник и тук май много голям избор от ателиета за рамкиране няма,
аз лично ги рамкирам при Гери на "Търговска" и съм много доволна.
Преди години съм рамкирала в ГУМ на 2-етаж/в момента тази фирма не е там/,
доволна съм, но рамката ми излезе 80лв./става въпрос за "Исус чука на вратата/, а
при Гери за същият модел рамка за "Разговор с Христос", вече почти не помня, но между
40-50 лв.

Ако някой рамкира в Плевен и прочете моето мнение да знае,че съм най-доволна от ателието до китайският магазин под стоматологията, до клуб Текила.Само веднъж се излъгах да дам гоблен в магазина на милена стил,но много ги бавят 3 седмици и даже паспартуто беше нагънато,за което ми спаднаха 1 лев от цената.А при момичетата в галерия Арт става за 4-5 дена и е по евтно и много помагат за избора на рамка.

Рамкиране в Търново

:hello:те, момичета, от Търново! Днес ходих до книжарница "Гамма", намира се на ул. "Хр. Караминков" № 19 (в сградата на тубдиспансера). Тя е за художници, но там също рамкират гоблени. Рамките, които видях са по-обикновени, но като се заговорих с продавачките ми казаха, че ще започнат да рамкират и кръгли и овални.:party:Още нямат мостри, но ми казаха да проверявам. Като има резултат ще ви кажа какви са рамките и дали е добро изпълнението!

За Търново незнам къде но в Горна Оряховица съм доволна от рамкирането .Магазинчето се намира на старата автогара до магазин Лора.

В Търново можете да рамкирате в магазина до фото Кодак на ул. Васил Левски 10Б., а в Горна Оряховица - във фото Зенит или в едно гобленарско магазинче срещу самото фото :confused::zippie:

Аз искам да попитам за фирми, които произвеждат рамки, ако може и сайтове да ми предложите?

в стара загора на парчевич в мазетата съм рамкосвала ужасно обслужване бавят те по цял месец и повече изнервена госпожа която неможеш да откреш в работното и време, просто нямам думи , гоблен който исках да рамкосам за подарък за 5 септември още не е готов

За Хасково-един по-евтин вариант.Вместо да поръчваме в магазинчето под "ЦУМ",където взимат комисионна,директно от фирмата-производител на рамнките.Ателието се намира в СБА-то(входа е откъм автомобилните сервизи).Момчетата там са много коректни и любезни.И излиза доста по-евтино.

Здравейте на всички :kissyou: Въпросът ми е за град Плевен. Къде се поставят рамки и от къде купувате конци,а също така някъде мога ли да намеря ето тези мъничките за коледните миниатюти

attachment.php

Аз знам 3 магазина -единият е "Елица" в уличка по старата главна,другият е пак на "Елица " в уличката зад бившата шатра и този в търговския център на Цв. Спасов. Пазарувам си от голямата "Елица " но искам да видя има ли и други възможности .

Последно редактирано:
Още ателиета за рамки в Пловдив:

Ателие Стефка - кръгли, овални, дървени:
ул. Петър Парчевич 13
Телефон: 032/265897

http://www.reklamator.com/pid/7683/

Ателие Ренесанс: - дърво, голям избор:
ул. Цар Борис III Обединител No.124

В Севлиево можете да рамкирате в магазин "Златна игла"на ул. Иван Преснаков 11.

http://www.otoram90.com/contact.html

това са адресите на по големите ни дистрибутори, а овални и кръгли рамки имаме но не са публикувани в сайта защото скоро няма да внасяме защото са скъпи, и са ни останали малко модели и размери.

Назад