В кой град къде се поръчва

• Началник на темата Началник на темата rodich
  • Начална дата Начална дата
Благодаря за отделеното място за дискусии относно РАМКИ на произведения на изкуството.

:blueflow: :blueflow: :blueflow: :blueflow:

Варна, "Цар Асен" № 54
"Парижка комуна" № 2 /зад пощата/
ул. Цар Асен №54
моб: 0889/ 315 812
ул. Шипка №15
моб: 0888/ 92 22 32
тел: 052/ 601 650
тел. 0895 / 455 922
тел. 0887 / 755 095
магазин Слънчоглед
Варна, ул. Шипка 14
тел:052/60 08 29
slanchogled@borsabg.com

Последно редактирано:
Аз например ги давам на един художник зад краставицата.Има малко ателие на самата уличка на гърба на блока. Много прилични цени взима,хубаво ми ги направи. Доколкото разбрах преди е изработвал рамките на магазина за гоблени в Краснодар и май този в тунела на центъра. Но не съм много сигурна. Но нека и другото момиче каже къде ходи за рамки,може пък там да е още по-добре.

За Търново незнам къде но в Горна Оряховица съм доволна от рамкирането .Магазинчето се намира на старата автогара до магазин Лора.

рамки

Къде в Бургас си давате гоблените за рамки?

Ами моите ги нося в Бургас зад Новата поща.Един учтив възрастен човек ги изработва .Много ги харесах гоблените,след като ги направи.Той сам ми препоръча рамките.И успя да ме спечели като клиент!

В една кооперация отзад ли е? Ако е там,това е т.нар. "инженера".Хубаво работи,но доста скъпичко.

В една кооперация отзад ли е? Ако е там,това е т.нар. "инженера".Хубаво работи,но доста скъпичко.

да,в една кооперация зад пощата.Не знам как му викат на човека,но сигурно става въпрос за същия човек.Малко е скъпо,но си заслужава.Аз съм съгласна да дам повечко парички,защото знам колко труд съм вложила :idea:

Във Велико Търново срещу кафе " Вивалди" на 2 етаж в комплекс ЦБА+ /над 5- то авеню / има магазин за гоблени и рамкират.
Рамкират и в самият пазар до тото пункта:)

Последно редактирано от модератор:
Аз си занесох гоблена за рамкиране в ателието на Богориди при тези, които се рекламират във форума и честно казано останах приятно изненадана, защото ги прави едно младо момче, което явно много разбира. :clap: Рамката на гоблена "Коне в реката" ми излезе всичко 29 лева с много тежкарска рамка и антирефлексно стъкло, сложихме паспарту и много се колебаех между най-различни красиви профили. :idea: Доволна съм, бързо става. :cool: P.S. ателито се намира точно до магазин EXXO в една стара къща на 2-рия етаж

Така изглежда готовия гоблен с рамка :idea: незнам дали си личи добре, но рамката е хубава широка, има много други варианти, но аз избрах по-семпла без орнаменти. Тази е 29лв. със стъкло.:-|

marulka ,къде се намира това ателие във Варна ,че тази улица не ми говори нищо,а на първо време искам да си рамкирам Богородицата/за да си я осветя/ и пейзажа с пеперудите,който тъкмо завърших.

Ами тъй като съм мома софиянка, а във Варна съм едва от 3 години и няма да мога да ти обясня точно къде се намира, тя е малка уличка, но с бг мапс ще можеш да я откриеш и да се ориентираш. Само мога да ти кажа, че се намира в една кооперация ателието на първия етаж, трябва да звъннеш на звънците. :-|

marulka ,къде се намира това ателие във Варна ,че тази улица не ми говори нищо,а на първо време искам да си рамкирам Богородицата/за да си я осветя/ и пейзажа с пеперудите,който тъкмо завърших.

Ето къде е - в района на ХЕИ!

Да попитам и аз къде в Хасково рамкирате, момичета?
Обикновенно ги рамкирам в Орфей, бл3. Човекът работи много съвестно, хубаво и сравнително евтино. Веднъж съм давала да ми се рамкира гоблен и в един от бутиците под универмага от страната на Райфайзен банк, Доволна съм и от там, но ми излезе доста скъпичко, според мен

В Бургас се поръчва

Рамкирах тези макове в магазинчето за гоблени в Подлеза на операта в Бургас. Имат богат избор от рамки, цените им са между 4 и 19 лв./м. Работят бързо и качествено. За закупените от магазина гоблени и щампи рамките са с отстъпка. Аз останах доволна.:loveglasses:

А аз ползвам услугите на ателие Тодорови в Бургас намират се на ул. Христо Фотев 28 до билетния център.
Много съм доволна от тях има и голям избор на профили:idea:

Аз направих за Коледа доста такива украшения:idea: Продават се с рамките.
Като се избродира мотива се подлепва с двойнозалепващо тиксо на картонче изрязва се точно по формата на рамката и пак с двойнозалепващо се прикрепва мотива към рамката :confused:дали го обясних както трябва.
Дано сте ме разбрали:D

Момичета, а в Ст. Загора къде рамкирате гоблените си?
Аз съм ползвала услугите на ателието на пресечката на "Патр. Евтимий" и "Столетов", но напоследък си мисля, че асортимента им не подхожда на по-съвременните гоблени (мое мнение, просто последния път се измъчих докато си избера рамка, но затова пък работят много добре и в срок). Рамкирала съм и на Алана, но съм разочарована, защото ме връщаха няколко пъти и вместо за седмица, гобленът беше рамкиран за 3 седмици. А и изпълнението не беше добро - неопънат добре, а и накриво. Знам още едно ателие - до адвокатите до РДВР, но не съм ги ползвала и не знам как работят. Ще бъда благодарна ако споделите своя опит.

Малко по-назад в темата сме коментирали къде в Хасково има ателиета за рамкиране,но ето няколко.
1. "Голбенов свят" - между Бюро по труда и сграда "21 век"
2. Ателието за рамки под Универмаг
3. В Бизнес център на 1 етаж
4. "Коркова къща" - ул."Стара планина"
5. жк. "Орфей" бл.3
:kissyou:

В Ст. Загора в началото рамкирах в ателието на бул."Столетов".Доволна съм.Но от скоро предпочитам ателието на ул."К.Ганчев"(зад РДВР).Работят качествено и в срок.Имат голям избор на рамки.И двете дами ,които работят там имат усет и око за подходящата рамка,но не натрапват мнението си(защото и това ми се е случвало ),което е важно за мен.И не на последно място мисля ,че цените им са по-ниски.Това е моето мнение.:confused:
Още две места ,където рамкират:
-едното ателие е сравнително ново,на ул."Х.Д.Асенов",непосредствено след "Форума"
-другото е на "Гурко",в мазето ,където продават и гоблени.
Не съм ги ползвала.

е

В Стара Загора освен ателието на ул."К.Ганчев"(зад РДВР) на тази същата улица има ателие и в една стара къща точно над РДВР.

За Стара Загора се сетих за още едно - на Парчевич над Гурко в блока до детската ясла, но не съм го ползвала.

момичета и момчета от Ямбол, бихте ли ми казали , къде на друго място освен това срещу Дома на техниката има ателие за рамкиране на гоблени?

:-| Който питаше за поставяне на рамки с или без паспарту във гр.Велико Търново
1.Първото място е на 5 авеню в пазара (където има стълби) по които като слезеш надолу има агроаптека мисля, а нагоре по стълбите е магазинчето в дъното на коридора.Тук излизат по изгодно:clap:
2.Второто място е пак на 5 авеню в пазара, но на последният етаж, когато се качваш по стълбите.:confused:
3.И трето място има, но за него не съм сигурна и не съм рамкирала там. От стратилати (Самоводска чаршия) на долу като се слиза и се пада преди къщата с маймунката.:confused:

Назад