Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Това пише на профила на скайпския админ:Преди известно време на много познати скайповете бяха "хакнати" и не можеха да си влизат в акаунта. Някои от съфорумците май също писаха за нещо подобно, но не си спомням кой точно беше това! Май може да се пише на администраторите на Скайп и ако успееш да докажеш, че ти си "титуляра", ти изпращат нова парола! За съжаление не знам откъде се изпраща съобщение на администратор! Дано не е това, а да имаш някакъв временен проблем!
При влизане в скайпа има под прозореца за парола Забравена парола?Кликваш върху този надпис, попълваш си имейла с който си се регистрирала и ти изпращат нова парола. Влизаш си в скайпа с новата парола, а после можеш да си я смениш отново с каквато си искаш.Момичета помагайте,
при влизане в скайпа ми изписва неправилна парола и потребителско име. Какво да направя за да си влизам както съм се регистрилала. Ще чакам Вашите мнения и съвети. Благодаря предварително
![]()