Скайп адреси

Аз съм dessy_stoeva1.

Между другото, вчера получих от една колежка следното съобщение:

[10:42:17] zornitza says: Кажи това на всичките си приятели в Skype-а да не приемат никой с името “vilito.0077″ или “veli4ka don4eva”, защото това е вирус, който поврежда целия хардуеър. Задължително го прати на всички, дори и на абонатите извън линия, защото, ако някой от тях го хване, ти го получаваш автоматично по-късно

На Скайпи съм Marchela-MMM и е добре да се представите, че сте от форума. Подкрепям идеята за чат във форума, това ще бъде просто възхитително!!!
Ама как да стане :confused:

Че то... да се курдисам и аз между професионалистите... по-точно между консуматорите засега... :shy2:

zzorizzori

приемам чатове всякакви и по всяко време :)

Това за чат във форума го предложих още ореди година тук в непомня коя тема и писах лично на администратора но беше отказано с мотив че е имало такав но не се ползвал от форумците и това е форум а не чат.
Аз все още съм на мнение че ще е приятно да имаме постоянно течащт чат но може би не съобразявам някои трудности или проблеми. Както и да е............в скаипа съм galucki1 :smokin: но пишете че сте от гоблените!!!

PP eto temata http://www.goblenite.org/showthread.php?t=1590

:greeneye: Здравейте и от мен. Скайпът ми е nora_poly6277. Ще ми е приятно да се запозная с още други съфорумки

na4evi.com

Но моля ви уведомете ме при представянето си, че сте от форума, за да ви приема.

Назад