НОВА верига ВИЛЕР

• Началник на темата Началник на темата pakpak
  • Начална дата Начална дата
Благодаря

Много ти благодаря за положения труд и за всички красоти в кутията ми.:clap::kissyou:

Благодаря много!

Pakpak, много благодаря и за това което си успяла да пратиш.
По повод закритите кутии:
ако правиш това което си мисля, може да се получи затриване на кутията ако на гугъловци им се стори, че активността там е подозрителна ...
Всяко нещо си има ограничения, затова се радвам и на това което имам в кутията си. :D

7

pakpak, защо кутията ми е закрита? Не съм влизала в нея откакто си казала още първия път.

Ами ..има две причини. Първата е по желание на собственика. Втората от самия gmail като забележат подозрителен трафик към кутията...

Имаше късмет че я възстанових преди да са изтрили съдържанието й. В момента имаш 312 схеми. Ползвай си ги със здраве.

Преди да ме обвиняваш и да ми чупиш главата помисли дали съм влизала.
Много се извинявам за бързата ми реакция.От няколко дена не получавам имейли от сайта с отговорите и не бях видяла че вече може да се влиза.Прочетох само твоят въпрос и реагирах :shy2: Пак се извинявам :idea:

И от мен едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!
А за схемите - колкото... толкова!

За да ги изшия тези триста и няколко сигурно ще ми трябва поне още един живот! :D

:kissyou::kissyou::kissyou:

Ами ..има две причини. Първата е по желание на собственика. Втората от самия gmail като забележат подозрителен трафик към кутията...

Имаше късмет че я възстанових преди да са изтрили съдържанието й. В момента имаш 312 схеми. Ползвай си ги със здраве.

Благодаря ти много! :kissyou: :kissyou: :kissyou:

Pakpak много благодаря за схемите.
Не разбирам защо обаче моята поща е използвана за регистрация на акаунт в BG-mamma.com

2

Хахаха...нищо твое не е използвано. Просто jenshen е решила да се регистрира в бгмама и е дала кутията си която е включена във веригата. И сега всички по веригата ще получават нейната кореспонденция.
Аз затова предупредих, че тези кутии се ползват само за тези схеми и за нищо друго.
:D
От време на време ще четете по някое чуждо писмо...това е.

Още не съм отворила кутията си, но бързам първо да благодаря за всички положени усилия и отделено време за това начинание!

re

Огромни благодарности за труда който направи за всички нас и весело посрещане на коледните празници:kissyou:

благодарности и от мен въпреки че имам по малко от 312 схеми,труда е огромен но
от това което получихме имам чувството че на някои от гоблените ще липсват някои схеми-трябва ли да разбирам че други схеми няма да получим

Здравейте,момичета!Искам и аз да получавам Вилерови схемички,какво трябва да направя че вече се омотах като пате в калчище:)))Моля ви помогнете ми!!!!със съвет или идея.Извинете ме за невежеството ми,но няма към кого друг да се обърна с това запитване и предварително ви благодаря!

Назад