НОВА верига ВИЛЕР

• Началник на темата Началник на темата pakpak
  • Начална дата Начална дата
Мили дами,
Явно не искате да разберете това което ви се казва.

НЕ ВЛИЗАЙТЕ В КУТИИТЕ ДОКАТО НЕ ВИ КАЖА!!!

И тъй като не ви инетресува какво говоря и не си давате изобщо сметка ,че като влизате в кутиите и разглеждате схемите ми пречите - спирам да разпращам схемите.

Схемите са 430...получили сте много малка част, но проблема си е ваш.

като решите да не влизате ..обадете се..
нямам време за губене!

pakpak, смени на всички паролите, за да не се влиза по кутиите и след като ги напълниш със схемите върни старите пароли. ;)

получих изпратените 14 схеми, благодаря

Признавам, че влязох след това съобщение, но си мислех, че е края на изпращането, съжалявам ако съм навредила:(
Моля те ракрак не се отказвай. Всички сме ти много благодарни за усилията и си даваме сметка, че това изисква много време и труд :clap:
А ако имаш нужда от някаква помощ, можеш да разчиташ на мен :kissyou:

pakpak мооооля те продължавай. Оценяваме усилията ти.
Не бива да страдат всички заради еденици.

Вече не е наред....паролата е сменена....а трябва да оправя веригата,......Извенявай но не си съм си сменяла паролата.влязох си преди малко в пощата видях че има 125 писма затворих и излязох без да поглеждам какво има в писмата.ако не става ще ви пратя на ново паролата.adr;atanasowa.pepa3@gmail.com сега погледнах в писмото което ми върнаха при регистрацията. в писмото ми ----gmail.com. но с точката накрая пощата ми изписва грешна парола, ако махнеш точката и вкараш паролата се отваря, но мила аз нямам вина, защото доста време не съм влизала в нея. чакам да надуеш свирката за старт и съм първа.

Молба

:rezando:Моля ви pakpak,не се отказвайте с огромно нетърпение очакваме схемите.:kissyou:

pakpak да продължиш и да не продължиш благодарна съ м ти за труда и усилията които полагаш.:blueflow:
Много Ви моля момичета която не иска да спазва правилата изобщо да не се включва:-|............

quote=remziyeavukat
И аз се включвам към твоето мнение:flowerlove:Но мили момичета погледнете кой са в веригата. за извенение все млади :bunny:чета, които те първа се включват и нека им простим.всички грешим.няма без грешни.Така, че и аз може да съм сгрешила. и за това се МОЛЯ на РАКРАК :cry::angel:ПРОДЪЛЖИ И НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ ВСИЧКИ ТЕ ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ всяко добро начало,е добро когато е свършено добре.:flower:

pakpak искам да се извиня от името на всички тези които не те послушаха и си отвориха кутиите.Моля те да им простиш и да продължиш с това добро дело :rezando::rezando::rezando: .Ако пак згафят направо ги изтривай,без да им казваш нищо.Да видиш тогава как ще се научат и оценят това което правиш за тях. Искам пак да ти благодаря за труда който полагаш за нас :kissyou:

И аз се присъединявам към молбата.
rezando.gif

pakpak моля не се отказвай

Аз не съм влизала с кутията и чакам да кажеш кога може. Сега след като обяви, че спираш да качваш схемите, ще стане още по-голямо объркване.
Аз сега се чудя дали мога вече да влизам там или не.
След толкова труд от твоя страна, няма смисъл да се предаваш. :)
Моля те да продължиш и да извиниш леймърското любопитство :rezando:

!

За ПОСЛЕДЕН път- МОЛЯ не влизайте в кутиите докато не видите тук в тази тема, че съм приключила работата!

Назад