любители на цветя

• Началник на темата Началник на темата kati-pati
  • Начална дата Начална дата
Аз също много обичам цветя , но вече не се престарам в отглеждането и всички цъфтят като луди.Пример за това е захвърлената орхидея :D
Ето я и нея,като цъфне пак ще Ви я покажа

...

Много са ви хубави цветята:clap::clap::clap:
Много обичам цветя и имах много, но сега живеем на квартира в две малки стаии ,общо взето повече ги мъча. Лятото ги вадя на терасата и живота блика в тях, но зимата ... , тъмно им е и на нищо не приличат миличките ми те. Галя ги, говоря им и вкъщи всички ми се смеят, но ... аз си ги обичам!
Сега не купувам нови, когато заживеем в наше си жилище или поне на по-широко, тогава ще се развихря пак:lady:
Тези снимки са правени лятото, а макета е правен за един мой изпит, но след като си го взех от университета, го слагах между цветята и се получаваше нещо много красиво, за съжаление нямам снимки от него период, но макетчито още седи, за сега в килера и чака някой слънчев ден да си заеме мястото между цветята...

Щом човек обича цветята, винаги намира време за тях.От сърце ти желая да имаш по-широко жилище, за да им се радваш ,те да са добре и да ги множиш!:clap::clap::clap::clap:

Да покажа и мойте
Много си ги обичам
Това е хлоро незнам какво, но е много интересно цвете.

хищникът е много полезен , защоот яде мухички и комари в стаята.А може да унищожава и тези от саксиите

Назад