Гоблените на MAREHA

• Началник на темата Началник на темата mareha
  • Начална дата Начална дата
:clap: Маринка, аз като един горд притежател на прекрасно твое творение отново се нагледах с кеф на твоята тема. всеки път ми се иска да ушия повечето от нещата ти, но пусто време-кога ли ще стигне. Е-много са хубави!

Марина,
винаги надниквам с голямо любопитство в страничката ти..(след като видях в една др. темичка с какви огромни запаси от готови комплектовки разполагаш :) )..А ти все ме изненадваш с нещо друго...пак прекрасно...Готвачът е страхотно закачлив...
А запасите....запасите намаляват ли? :)

Айде пак да се отчета.Не е гоблен,но пък на мен ми хареса как стана:idea: ....ама съм скромна...... :D

Ух, че вкусно! Макаронена елхичка. Може ако искаш да оцветиш тук там някоя макаронка с брокат да стоят като играчки.

Ух, че вкусно! Макаронена елхичка. Може ако искаш да оцветиш тук там някоя макаронка с брокат да стоят като играчки.
Да ти кажа честно първо мислех да ги оцветя,но после се отказах,защото така изглежда по истинско.В смисъл че аз съм го правила.Иначе е като купежко :smokin:

Много е оригинална. :clap::clap: А защо не ползваш макарони от тези със спанак - те май са зеленикави.

:D Страхотна е тази елхичка, в италиянски стил :clap: :clap: Много оригинална идея, супер сладурска е станала :loveglasses: :clap:

Яяяяя, каква сладурска елхичка:clap:
Извинявай, но на мен ми прилича на "купешка"
На твое място бих направила още 1-2 по-малки и коледното кътче ще се заформи
:D да ти кажа честно вчера и на работата ми ми казаха същото.Чвно другата ще гледам да не е чак толкова хубава :D
Момичета много ви благодаря за похвалите и за идеите.Тази със зелените макарони много ми хареса.Ще видя какво мога да направя :idea:
А това е за всички вас :kissyou:

браво

:flowerlove: прекрасни са и последното гобленче, и дървото,а пък елхичката ми донесе приятно настроение доста се посмях-красива и уникална,аз самата не бих се сетила да я направя по тъкъв начин,хареса ми:kissyou:

ето една миниатюрка.Има още един стол ама още не съм го зглобила,пък нямах търпение да се изфукам :D

Назад