И аз се престраших...

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
:clap:станал е страхотен -изпревари ме с дракона, аз още не мога да реша кой да ушия но все някой ще ушия за традиция
ще следя да видя как ще го oформиш,че не го видях на Венито как го oформи ?
виждам че на мода са пластмасовите панами ако си намеря мисля да опитам да има какво да сравняваме :D

Последно редактирано:
:clap:станал е страхотен -изпревари ме с дракона, аз още не мога да реша кой да ушия но все някой ще ушия за традиция
ще следя да видя как ще го уформиш,че не го видях на Венито как го уформи ?
виждам че на мода са пластмасовите панами ако си намеря мисля да опитам да има какво да сравняваме :D

Вени си го оформи като книгоразделителче, както е и моделчето, аз още се колебая, но май ще е в рамка.

Злате, на тази червена панама направо грее като огнен дракон. Хайде, чакам да го видя в завършен вид.:greeneye:

Злате, много е красив дракона! Както и да го оформиш, пожелавам да ти донесе много късмет през новата година! :kissyou: :kissyou: :kissyou:

Мислих,че приключих с коледните нещица, но Zhak ме изненада, подари ми ушита престилчица и аз не закъснях да си я избродирам :D Много и се радвам! Благодаря ти Жужи!

Снимката е ужасна, но телефона ми толкова може.....

Последно редактирано:
за нищо скъпа съжалявам че на мен не ми стигна времето да я избродирам , но да ти е честита и чукни една наздравица от мен :wine:

С подаръкът ми от m_rija ви се похвалих на нейната страничка, но сега не мога да не ви покажа с какво ме зарадва едно руско момиче :)
http://gallery.ru/watch?a=WMB-ibdG
:kissyou:

Последно редактирано:
Мога само да предполажа колко си щастлива и колко голямо е това приятелство...
Радвай се от сърце на подаръка си...честито !!!...

Не стига, че ме измъчи с това ламе, ами на всичкото отгоре не даде да му направя хубава снимка, но затова пък с нетърпение чакаме неговата година, дано е по-добра за всички ни:kissyou:

хехехе така става със златните дракони :idea:
успешна година и късметлийска :greeneye:

Мога само да предполажа колко си щастлива и колко голямо е това приятелство...
Радвай се от сърце на подаръка си...честито !!!...

:kissyou: Като малко дете се радвам на подаръчето! Не можах да снимам всички салфетки толкова са много, с часове ги разглеждах:D
А момичето е от gallery.ru. Попита ме дали искам да си разменим списания, салфетки за декупаж и по едно гобленче и аз се съгласих. Беше си избрала за размяната едно момиче от Франция, едно от Хърватия и мен. Сега много се радвам, че и моят подарък и хареса.

И да не остана по-назад :D ето и моите яйчица:

Последно редактирано:
Браво !!!!

Супер са ти яйцата !!:clap:Много красиви и добре оформени :idea:!

Злате чудни са станали но този петел май не го видях на срещата ще ме пратиш ли схемата му :wine:

Злате чудни са станали но този петел май не го видях на срещата ще ме пратиш ли схемата му :wine:

Пращам веднага :) Само да кажа, че схемата ми е отвратителна, изобщо не се чете и петльо го ших от картинката.

Все още без рамки, но да се отчета с 2 завършени гоблена:

И подаръкът ми от m_rija е готов!

Благодаря ти, Мария!

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад