И аз се престраших...

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Браво, Злате!!!!! Колко си бърза само...:idea: . И двата са много красиви, но съм безкрайно щастлива да видя, че си зашила и мънистената красота - няма нещо което да ти се опре! :clap: :clap: :kissyou: :kissyou:

Като нямам с какво друго да изтупам праха от темичката, си да ви покажа първите ми топчици за тази Коледа :)

И това са само първите ???? :D
Прекрасни са! Пожелавам ти да направиш още поне толкова ( и заради мен), че да им се порадвам . Аз май няма да успея с играчките тази година, а така ми се искаше... :loveglasses:
Най любими са ми тези с феичките - толкова са нежни :loveglasses:

Браво за декупажа. С постоянство и упоритост всичко се постига. С какво ги боядиса. Това бялото акрилна боя ли е или латекс. А делвичките керамика или стъкло. И ми даде страхотна идея за бурканчета с интересна форма. Благодаря. Прекрасен ден ти пожелавам.

:clap::clap::clap:радвам се че усвоявате нови техники , че да има какво да показваме на есен :kissyou:

Вени, бурканчето е стъклено.Ползвах каквото имах под ръка - останала боя акрилна/на водна основа/ за дърво и метал на Селт. Както Валя ми каза, смесих със Ц200, не знаех кое колко да слагам но на око горе долу 1 част лепило 3 части боя :) Тя много бързо съхне, и има добра покривност, но за всеки случай минах 3 пласта :) Салфетката залепих със Ц200. Сега трябва да купя някакъв лак.

Последно редактирано:
Прекрасни са топките, а за декупажа... нямам думи много, много ми хареса.
Браво , Злате! :clap: :clap: :kissyou:

Поздравления Злате за декупажа :clap::clap:,и аз сега ще се пробвам на едно такова бурканче,че да видим какви ще ги оплескам.

Статус
Not open for further replies.
Назад