Браво, Злате!!!!! Колко си бърза само...:idea: . И двата са много красиви, но съм безкрайно щастлива да видя, че си зашила и мънистената красота - няма нещо което да ти се опре! :clap: :clap: :kissyou: :kissyou:
И това са само първите ????
Прекрасни са! Пожелавам ти да направиш още поне толкова ( и заради мен), че да им се порадвам . Аз май няма да успея с играчките тази година, а така ми се искаше... :loveglasses:
Най любими са ми тези с феичките - толкова са нежни :loveglasses:
Браво за декупажа. С постоянство и упоритост всичко се постига. С какво ги боядиса. Това бялото акрилна боя ли е или латекс. А делвичките керамика или стъкло. И ми даде страхотна идея за бурканчета с интересна форма. Благодаря. Прекрасен ден ти пожелавам.
Вени, бурканчето е стъклено.Ползвах каквото имах под ръка - останала боя акрилна/на водна основа/ за дърво и метал на Селт. Както Валя ми каза, смесих със Ц200, не знаех кое колко да слагам но на око горе долу 1 част лепило 3 части боя Тя много бързо съхне, и има добра покривност, но за всеки случай минах 3 пласта Салфетката залепих със Ц200. Сега трябва да купя някакъв лак.