И аз се престраших...

• Началник на темата Началник на темата ata
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
браво

Супер е станал гоблена облечен в приказна рамка !! Напред и следващите :clap::idea:

:clap:много са хубави -ти вече се специализира в тези топки , аз сега се мъча купих от кауфлана едни но са малки а мотивите които си харесах по големи май не е чак толкова лесно както изглежда и май ще идвам на урок при теб :D

Да се представим и в рамка.:idea:
[/QU

Това е страхотен гоблен. И аз съм му хвърлила око , но да видим кога ще го почна.

Всички гоблени са много хубави и продължавам да се чудя как успявате толкова бързо да ги шиете. Браво още веднъж!!!:clap:

:kissyou:Благодаря на всички ви за хубавите думи!
Maria St има момичета, които шият много и бързо, но аз определено не съм от тях....:D Цяло лято не съм пипвала игла , а дано покрай коледните дребосъци да ми дойде музата,че много си харесах едно гобленче :confused:

Прекрасната червена топка вече е МОЯ! И с огромно удоволствие ще я закача на елхата! :idea:
Злате, всички орнаменти, които си направила са приказни! Благодаря ти!
:kissyou: :kissyou: :kissyou:

:clap: Прекрасна е испанката, :clap::clap:

А за коледните джунджурии - завиждам на притежателите им, :gipsy:

Страхотна коледна украса:clap::clap:Много ги харесвам, но нещо не мого да се справя с направата им:(

Не стига, че ме измъчи с това ламе, ами на всичкото отгоре не даде да му направя хубава снимка, но затова пък с нетърпение чакаме неговата година, дано е по-добра за всички ни:kissyou:

Статус
Not open for further replies.
Назад