Моят "Нощен труд"

• Началник на темата Началник на темата venipetgab
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви момичета! Да поясня, че една пробягана крачка е равна на 100 кръстчета или 200 гобленови бода. През по-голямата част от играта участвам със Запустялата воденица, която съм показала в етапите.

Последно редактирано:
Ето ги и моите щуротийки- вкуснотийки. Благодарение на една игра в един руски форум така се зарибих, че изработих цяла шоколадова серия... игленици. Ами - от вас кафето, а от мен ...
3d2bf6694d39t.jpg
[/URL][/IMG]

:clap: Както винаги оригинални идеи и великолепно изпълнение!:kissyou:
Аз в първият момент си помислих, че ни черпиш с тези вкуснотийки виртуално за наградата, а то какво било - не ставали за хапване:D

Ето ги и моите щуротийки- вкуснотийки. Благодарение на една игра в един руски форум така се зарибих, че изработих цяла шоколадова серия... игленици. Ами - от вас кафето, а от мен ...
3d2bf6694d39t.jpg
[/URL][/IMG]

мммм, чак ми се дояде :D
:clap::clap: изглеждат ми доста пипкави :thumbup:

3d2bf6694d39t.jpg
[/URL][/IMG]

Да, да вярно е, че са като истински :D Бях ги подминала и чак като прочетох, че е игленици се върнах да ги поогледам :confused: Поздравления :kissyou:

:clap::clap::clap:Поздравления за наградата:kissyou: Иглениците са ти като истински, ти си неизчерпаем източник на идеи.:idea: Винаги с възхищение разглежам страничката ти!

Благодаря ви момичета!:kissyou: И да се похваля с една моя композиция. Всъщност използвах елементи от няколко гоблена, които обединих в семплер. Мисля, че добре се получи и ви каня на по чаша вино, бяло или червено по желание. .

Последно редактирано:
Момичета, много ви благодаря, че надничате в страничката ми. Ако знаете само какъв стимул сте ми... :kissyou:
А това е най-новото ми творение - пожелание за късмет в учението и любовта на дъщеря ми в първия и учебен ден като студентка по журналистика във Великотърновския университет.
12ced1f178fft.jpg
[/URL][/IMG]

Ето и последната ми награда от руската игра. Играта вече свърши, а аз получих награди във всеки етап. Много съм горда и очаквам следващата игра.
6967c818ad90t.jpg
[/URL][/IMG]

Благодаря ви момичета! А ето и две минита, ушити на един дъх за приятелките на дъщеря ми Ана и Анета по случай именния им ден.:loveglasses:

Последно редактирано:
:D Страхотни са Вени!!!! Много свежи подаръци. А за твоята бързина, дума няма да отварям, че засрамваш всички нас.
:clap: :clap: :clap:

Макар и с малко закъснение, но най- после намерих време да довърша започнатите преди мноооого време коледни играчки.
7dc912dc2721t.jpg
[/URL][/IMG]
1f5a401d4835t.jpg
[/URL][/IMG]
421b991d5787t.jpg
[/URL][/IMG]

Хей,Вени,много си те обичам,въпреки,че не те познавам.Никога досега не си ме разочаровала-показваш не само красиви,но и практични неща.

Назад