моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата кики
  • Начална дата Начална дата
много са ти красиви гоблените.само не разбрах къде е грешката на молитвата

Никакви грешки не личат всичко си е на мястото.А есентта е прекрасна.:clap::kissyou:

всичките ти нови творения са чудесни.есента е много цветна.а този исус със кръста е супер.

Киче,много харесвам пейзажи и есенните са ми сред любимите-пъстри и красиви.Молитвите са си много хубави и само ти знаеш ,че има грешка.

От красивата есен до пролетното букетче .....много са красиви:clap::clap::clap:

Обожавам нарциси, а твоите са разкошни! Направо ми останаха очите в тях :loveglasses: :clap::clap:

Момичета ,благодаря ви ,че погледнахте в моята страничка:kissyou:
Аз продължавам на цветна вълна

И една мадонка,която ми беше модел за първото самостоятелно ораменяване.Забележки има...но следващия път ще ги поправя

Ех,останах без думи.Много карсиви гобелени имаш.На няколко от тях и аз отдавна съм хвърлила око,но все се мотая нещо напоследък.Супер е всичко в твоята страничка.Браво на теб!:clap:

Кокошето семейство.Простете,че не е изкъпано,но нямах търпение да ви го покажа.Ших го с голямо желание

Кокошето семейство.Простете,че не е изкъпано,но нямах търпение да ви го покажа.Ших го с голямо желание

:clap::clap:много хубаво семейство,а и на вервако моделите се шият приятно:idea:
Да ти са честити.

Много красива колекция,а кокошето семейство е страхотно-аз също съм го правила-приятно е за шиене.БРАВО!

Назад