кики Гобленар 26 Ноември 2010 #21 Птичките в рамка и вече на стената А този днес го свърших. Шиенето на черна панама определено ме изкефи.Вече имам план за следващия
Птичките в рамка и вече на стената А този днес го свърших. Шиенето на черна панама определено ме изкефи.Вече имам план за следващия
sidika 26 Ноември 2010 #23 KİKİ, mnogo dobre se e polu4ilo , i az na 4ernata panama vzeh da i svikvam , ami koe 6te e sledva6toto pak li na 4erna panama ne6to ?
KİKİ, mnogo dobre se e polu4ilo , i az na 4ernata panama vzeh da i svikvam , ami koe 6te e sledva6toto pak li na 4erna panama ne6to ?
кики Гобленар 26 Ноември 2010 #24 Благодаря ви ,за похвалите.Да на черна панама,много харесах гълъбите.Схемата я имам,благодарение на форумка добра:kissyou:сега трябва да купя конците.
Благодаря ви ,за похвалите.Да на черна панама,много харесах гълъбите.Схемата я имам,благодарение на форумка добра:kissyou:сега трябва да купя конците.
V Verche_98 Гост 26 Ноември 2010 #26 Прекрасна колекция си изработила, всичките гоблени са направо великолепни. :clap:
diana ivanova 26 Ноември 2010 #27 И на мен много ми хареса гоблена на черна панама!! А летният гоблен направо грее, толкова е приятно топъл и светъл!
И на мен много ми хареса гоблена на черна панама!! А летният гоблен направо грее, толкова е приятно топъл и светъл!
O ovne 26 Ноември 2010 #28 Кики, много се радвам на творбите ти - прекрасни са! Аз съм любител на цветята и съм очарована! Ще чакам с интерес следващите ти начинания. Успех!
Кики, много се радвам на творбите ти - прекрасни са! Аз съм любител на цветята и съм очарована! Ще чакам с интерес следващите ти начинания. Успех!
кики Гобленар 28 Ноември 2010 #29 Благодаря ви момичета:kissyou: А този го завърших тази сутрин Благодаря на момичетата ,които ми дадоха схемата и съветите за изработката:kissyou::kissyou: Последно редактирано от модератор: 26 Декември 2010
Благодаря ви момичета:kissyou: А този го завърших тази сутрин Благодаря на момичетата ,които ми дадоха схемата и съветите за изработката:kissyou::kissyou:
Лили 28 Ноември 2010 #31 Кики може топки да не можем да правим но това го можеш.Прекрасен е.Аз още не съм му намерила място в кухнята Бързо го слагай в рамка още по красиво става.:clap::clap::clap:
Кики може топки да не можем да правим но това го можеш.Прекрасен е.Аз още не съм му намерила място в кухнята Бързо го слагай в рамка още по красиво става.:clap::clap::clap:
diana ivanova 28 Ноември 2010 #32 Последният ти гоблен е много оригинален и с много интересно цветосъчетание! Харесва ми!
ANIMONI 29 Ноември 2010 #33 Казах го и на останалите две момичета дето го шиха ,ще го кажа и на теб-много стилна украса за кухнята си си създала.
Казах го и на останалите две момичета дето го шиха ,ще го кажа и на теб-много стилна украса за кухнята си си създала.
кики Гобленар 29 Ноември 2010 #35 Благодаря ви момичета,че посетихте страничката ми:kissyou::kissyou:
кики Гобленар 26 Декември 2010 #36 Уших го за човек,който достойно си носи,,кръста''-доказа го в годините.Само не успях да го рамкирам.Утре заминава в ателието за рамка. Последно редактирано от модератор: 26 Декември 2010
Уших го за човек,който достойно си носи,,кръста''-доказа го в годините.Само не успях да го рамкирам.Утре заминава в ателието за рамка.
dudka_85 27 Декември 2010 #39 кики каза: Уших го за човек,който достойно си носи,,кръста''-доказа го в годините.Само не успях да го рамкирам.Утре заминава в ателието за рамка. Кликнете, за да разширите... :clap::clap::clap:Нямам думи просто.Изключителен гоблен!
кики каза: Уших го за човек,който достойно си носи,,кръста''-доказа го в годините.Само не успях да го рамкирам.Утре заминава в ателието за рамка. Кликнете, за да разширите... :clap::clap::clap:Нямам думи просто.Изключителен гоблен!
кики Гобленар 10 Март 2011 #40 Тя годината ще мине, а аз не съм се записала Една есен ...започнах да се влюбвам в този сезон И две молитвички,които утре ще подаря.Едната малко я обърках И да се извиня за осветените снимки,така и не се научих да боравя с този апарат.Ще трябва и на него да му отделя време за разучаване Последно редактирано: 10 Март 2011
Тя годината ще мине, а аз не съм се записала Една есен ...започнах да се влюбвам в този сезон И две молитвички,които утре ще подаря.Едната малко я обърках И да се извиня за осветените снимки,така и не се научих да боравя с този апарат.Ще трябва и на него да му отделя време за разучаване