моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата кики
  • Начална дата Начална дата
Птичките в рамка и вече на стената
021319641.jpg

А този днес го свърших.
021565794.jpg

Шиенето на черна панама определено ме изкефи.Вече имам план за следващия :D

Благодаря ви ,за похвалите.Да на черна панама,много харесах гълъбите.Схемата я имам,благодарение на форумка добра:kissyou:сега трябва да купя конците.

Прекрасна колекция си изработила, всичките гоблени са направо великолепни. :clap:

И на мен много ми хареса гоблена на черна панама!! А летният гоблен направо грее, толкова е приятно топъл и светъл!

Кики, много се радвам на творбите ти - прекрасни са! Аз съм любител на цветята и съм очарована! Ще чакам с интерес следващите ти начинания. Успех!

Благодаря ви момичета:kissyou:
А този го завърших тази сутрин

Благодаря на момичетата ,които ми дадоха схемата
и съветите за изработката:kissyou::kissyou:

Последно редактирано от модератор:
Кики може топки да не можем да правим но това го можеш.Прекрасен е.Аз още не съм му намерила място в кухнята :confused:Бързо го слагай в рамка още по красиво става.:clap::clap::clap:

Казах го и на останалите две момичета дето го шиха ,ще го кажа и на теб-много стилна украса за кухнята си си създала.

Уших го за човек,който достойно си носи,,кръста''-доказа го в годините.Само не успях да го рамкирам.Утре заминава в ателието за рамка.

Последно редактирано от модератор:
Тя годината ще мине, а аз не съм се записала
Една есен ...започнах да се влюбвам в този сезон:confused:

И две молитвички,които утре ще подаря.Едната малко я обърках:mad:

И да се извиня за осветените снимки,така и не се научих да боравя с този апарат.Ще трябва и на него да му отделя време за разучаване:D

Последно редактирано:
Назад