моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата кики
  • Начална дата Начална дата

кики

Гобленар
Малко са но обещавам ще се умножат:D

006811392.jpg

006811294.jpg

006708127.jpg

006708102.jpg

Кики ,гоблените ти са страхотни:clap::clap::clap: ,продължавай в същия дух и ще се умножат.Не отдавна видях девойката с гълъба в една изложба и много ми харесва.

Ето го Въскресението,много малко съм ушила.Прибирам го за месец (как ли ще издържа )и след това с нова сила

След дълго отсъствие,ето ме на линия.Нямам с какво да се похваля.
Само Молитва за дома и маковете.
020083507.jpg

020083526.jpg

Вчера ги рамкирах.Молитвата ще бъде подарена,на златна сватба

Току що завършен.Още е топъл от гладенето. След Молитва за дома това е следващото изработено с кръстат бод и май се влюбвам в него:D
Трябва да прочета некъде ...но къде:confused:за качването на снимки
020292909.jpg

Всичко, което си изработила е много красиво, но кончето.... направо съм влюбена :loveglasses:
:clap::clap::clap:

И на мен кончето ми харесва. Добре дошла в манячките на кръстатият бод. На мен сега ми е много трудно и бавно става да шия гобленов бод.

Мноого ми хареса кончето.За кръстатия бод-откакто го открих не мога да си довърша един започнат 1:1.а за прикачването може да прегледаш тази тема http://www.goblenite.org/showthread.php?t=7346 -в предпоследния пост съм дала линк за сайт-като се прикачи картинката/картинките под тях има изписани четири надписчета по хоризонтал -чукваш на последния и копираш линковете ,които ти излизат отдолу.След това ги поставяш в поста си.Ако нещо не ти е ясно/не обяснявам много добре/ ми пиши на лични.Писах ти на ЛИЧНИ,но ми изписва нещо на англ.-някакъв проблем-да не ти е пълна кутията/?

Не съм доволна от резултата.Панамата е тъмна и не можа да изпъкне.
В магазина не успяха да ми кажат дали има различни нюанси на панама с ламе.Няма значение,решила съм да изработя няколко за подарък.
Може да опитам на бялата неразграфена българска панама.
020377545.jpg

чудесни са творбите ти. едно браво от мен. само да ти кажа, че панама с ламе има и в бяло, но девата е станала много симпатична на този фон. това с хиксчетата (аз така ги наричам кръстчетата) е наистина много завладяващо, можеш да продължиш смело с тях, но и гобленовия бод не е за изпускане, още повече ако е на по-едрата панама и го шиеш 1:1 с четири ката конец. поне аз така реших да ушия Зимна нощ (Хитлерова зима), поне така съм я започнала.

Кончето го впрегнах на стената:D
Мадонката макар и тъмна ,пак ще я сложа ,все пак ми е първа

Не знам дали правилно съм поставила снимките:mad:

За мен са много хубави:D
но като виждам какви красоти се показват във форумчето,направо си умирам от неудобство.Надявам се и аз да успея да увелича бройката :D:Dмакар ,че повечето време май съм пред компа и гледам в захлас вашите творби.

Мила, Кики, не си само ти пред компа по цял ден! :( За съжаление и аз само зяпам, а по-малко шия! А имам толкова много започнати, но ме крепи вярата, че все някой ден и те ще бъдат завършени! :D Успех и на теб! :kissyou:

Много хубав гоблен си ушила:clap:
И как да не можеш да прикачваш снимки,нали го виждаме,значи можеш;)

Назад