Гобленсет 672

• Началник на темата Началник на темата vemite
  • Начална дата Начална дата
Преди няколко дни се захванах с този гоблен. Много исках да се пробвам с някой модел на тази фирма. Този пейзаж си го харесах още като го видях. Не съм ушила много, но шия само вечер по 1-2 часа. Започнах го 1:4, защото ми трябваше някакъв голям гоблен за една голяма всекидневна от 35 кв.м. / все още в строеж/. Имам по-малки модели ушити, но в голямата стая се губят. Да видим накрая кой ще изпревари - гоблена или къщата :greeneye::idea:

За почивните дни успях да стигна до тук. Не е голям напредъка, но в тая жега и шиенето не ми спори много.

Ето и следващият лист ушит. На фона на целия гоблен не е много, но с тази пяна доста време загубих. Имаше доста смяна на цветовете. Следващият етап ще е догодина с това темпо:D:-|:-|

Радвам се, че и на вас ви хареса моят гоблен. Отдавна си го бях набелязала, но имах друго за довършване.
За малко почивка започнах и един друг модел. Той ми е подарък от една много близка приятелка от форумите. Изненада ме много като ми го изпрати. Българска комплектовка е на Казанлък с конци Puppets. За пръв път шия с тях и за пръв път 1:1. Малко съм ушила засега, но този гоблен ще го ползвам за почивка от големия.

Това е следващият ми етап/лист/. По празниците не ми остана много време за шиене, затова се движа доста бавно. Опитах се да не оставям черти при прехода между страниците.

С втория модел който шия паралелно съм до тук. С него за пръв път шия 1:1. Винаги съм си мислила, че е много трудно, но се оказа, че не е.

Докато си намеря темата голям зор видях. Отдавна не съм показвала нищо. Ама имам оправдание. Новата ни къща е готова и края на април се нанесохме в нея :):). Не остана много време за шиене докато наредя всичко по местата. Но сега показвам 2 листа ушити. Долния ред е готов. На горе е по-лесно, че няма много храсти и тревички. Надявам се да си възвърна вече старото темпо.

Момичета направо ме е срам. От кога не съм показвала нищо. Ужас. Но лятото почи не съм шила и сега зимата наваксах малко. Остава вече лесната част на гобленсета. Но през това време се наложи да прекъсна малко за един гоблен за подарък. А и сега ще почвам пак един подарък за малкия ми племенник който се роди преди 8 дена. Така че моя пейзаж временно пак ще мине на заден план. Но ще покажа докъде съм го докарала.

Да поизтупам праха от темата. Отдавна не съм показвала докъде съм стигнала. Не е много голям напредъка, но през това време уших и два гоблена за подаръци и затова. Минах по-сложните участъци с короната на дървото и тревата. Надявам се вече по-бързо да върви.

Леле голяма красота е този гоблен направо се влюбих в него. И не много ти остана,още малко и е готов. :clap::clap:

Последно редактирано:
Благодаря Ви много. И аз много си го харесвам. Остана ми частта с небето и се надявам да върви по-бързо.

Бързам да се похваля. Още не е изпран и огладен, но след толкова месеци шиене нямам търпение.

Имам малко напредък и при кошницата с розите. Сега ще я довърша първо нея, после ще решавам с какво да продължа. Много харесвам модела, а ми е и подарък от една добра приятелка. Надявам се него по-бързо да го свърша.

Извинявам се, че снимките не са с добро качество, но като си дойде дъщерята ще направи по-хубави с нейния фотоапарат.

Назад