Гобленсет 672

• Началник на темата Началник на темата vemite
  • Начална дата Начална дата
Прекрасен пейзаж, чува се шума на реката и пръхтенето на конете. Хайде сега пране, гладене, рамка и на стената в новата къща. :D Ще си имаш още един "прозорец" с прекрасен изглед на стената. :clap: Поздравления. :clap:

Благодаря Ви момичета. Тази седмица се каня да го дам за рамкиране. Ще го снимам после готов.

Снимах го и с рамка. Не се сетих да го снимам преди да го закача и снимката не е много качествена, но не ми се сваляще от стената.

Прекрасен е в рамка.Да ти е честита новата придобивка.Сега кои следва?

Браво !!!!

Прекрасен е в рамката !!!:clap:
А покажи до къде стигна с кошницата.....:confused:

Благодаря Ви момичета. Сега продължавам с кошницата с рози. Не е голям напредъка, но в това топло време не сядам много с гоблена. Докарах я до тук:

Прекрасен е!И изборът на рамата е много сполучлив. Поздравления! А кошницата става много красива :clap::clap::clap:

Много красив е пейзажа! Поздравления за свършената работа.:clap: Кошницата се получава също добре:)

Благодаря Ви. Кошницата ми е подарък от една приятелка. Аз отдавна много си го харесвах този модел. На Казанлъшки гоблен е от кафевите кутии. С конци пъпетс 1:1. Аз не съм шила досега такъв бод и малко ми е трудно докато свикна / особенно на малките лилави цветенца/. Но смятам да го довърша и да не почвам друго преди това.

Невероятно красив пейзаж:loveglasses::loveglasses:
Кошницата ти се получава много добре,успех:kissyou:

Назад