Това красиво цвете го видях в една градина в Трявна.Някой знае ли нещо за него.Прилича на коледна звезда отдалеч и малко на някакъв вид петльов гребен.Цялата градина грее,грее.
Йеее, Мони, красота!Честито!Като цъфне цвете му се радвам като на детенце ,и аз имам красива бяла глоксиния.Не ми приема снимката ,бих я качила ,да и се порадвате.Забелязах ,че кактусовите тази година имат цвят в изобилие.
Дали мога да се обърна към отбора на знаещите?
Кое стайно цвете вирее на маааалко по-сенчесто и в близост до капки?
Имам едно ъгълче в кухненския кът, където съм си наумила че ще има китка. Малко светлината е кът, че е запад и доста в страни от прозорец. До самата мивка е, та може да бъде напръскано и с вода. А! И да не е с размери на фикус
Това са моите цъфнали цветя!Цикламите са отрупани с цвят,а каланхоето сега почва да цъфти.Имам и един малък гербер,който днес цъфна,но не съм го снимала.Китайската роза също ще цъфти,но пъпките още са малки.Когато всичко разцъфти ще кача нови снимки...
Благодаря!Не знаех името на цветето,много го харесвам!Само,че е в една малка саксийка,но се страхувам да го преместя в по-голяма,защото е отрупано с пъпки.Ще изчакам още малко да поцъфти,пък тогава ще го преместя...