Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Девойки, имам бананова палма, която е пуснала 4 нови стръкчета - кажете какво да ги правя - да ги разсадя или да ги оставя - едното е около 5 см с 2 листенца, а другите са по 2-3 см още неразлистени ...
Nelia, страхотни тераска и прекрасни цветя - място за релакс и занимание с любимото хоби, дано да нямаш никакви проблеми с цветенцата, че при тази влага и жега при нас не им се отразява добре. Имам и питане -ниерембергията от семенца ли си я отгледала или готов разсад ?
Triana,
много хубави и твоите цветя, дори се учудих за ехмеята, че толкова скоро ти е нацъфтяла, ако не се лъжа по-книгите пише на 7 година след изникването на бебето, явно се грижиш много добре за нея и мястото, на което е разположена и е харесало. :clap:
И аз да се похваля с цветето, което много харесвам. Нещо боледува, но все пак ме радва.
И аз да се похваля с цветето, което много харесвам. Нещо боледува, но все пак ме радва.
leti_at,благодаря ти,ще го позасуша малко пък да видим,дано изчезнат.
didy,на мен ми се появиха точно от тази хубава пръст.Аз винаги си купувам пръст за цветята но сега ми се случи за пръв път.Благодаря ви момичета!