rosicaemilova 4 Март 2011 #43 Много хубави гоблени сте сътворили ти и майка ти!Поздравления!Имате златни ръце!:clap::clap::clap:
ya-ya Гобленар 29 Август 2011 #44 Да ви представя новите гоблени на майка ми: "Бродираща жена"-оригинална комплектовка на Солария,конци ДМЦ
Да ви представя новите гоблени на майка ми: "Бродираща жена"-оригинална комплектовка на Солария,конци ДМЦ
nimate 29 Август 2011 #48 И трите гоблена са прекрасни. Предай моите поздравления. Поздрави :kissyou:
veneta_az 29 Август 2011 #52 Прекрасни са гоблените на майка ти, :clap::clap:. А какво става с твоя? Надявам се да си спретнем една срещичка през септември и да се похвалиш с готов гоблен.
Прекрасни са гоблените на майка ти, :clap::clap:. А какво става с твоя? Надявам се да си спретнем една срещичка през септември и да се похвалиш с готов гоблен.
ya-ya Гобленар 29 Август 2011 #54 Благодаря ви,момичета! Вени,имам работа по него за около две седмици,но сега усилено шия Параклиса през Зимата.Но до срещата ще го завърша-надявам се
Благодаря ви,момичета! Вени,имам работа по него за около две седмици,но сега усилено шия Параклиса през Зимата.Но до срещата ще го завърша-надявам се
did_tag Гобленар Модератор 30 Август 2011 #55 Уауууууууууу Много хубави гоблени е сътворила майка ти! Поздравления!:clap::clap::clap:
ya-ya Гобленар 7 Септември 2011 #56 Благодаря на всички ви за хубавите думи! А сега най-сетне да покажа и нещо мое.Представям ви "Посвещаване", току-що изпран и изгладен.
Благодаря на всички ви за хубавите думи! А сега най-сетне да покажа и нещо мое.Представям ви "Посвещаване", току-що изпран и изгладен.
neli0909 Гобленар 7 Септември 2011 #57 :clap::clap::clap:Страшна красота си сътворила!Сигурно много те е измъчил обаче е невероятен.
rositsa Гобленар 7 Септември 2011 #59 Поздравления за огромният труд , :clap::clap::clap: Уникален !!!
did_tag Гобленар Модератор 7 Септември 2011 #60 Уау............................. :clap::clap::clap::clap::clap: Красота!!!!!!!!!!!!!! Поздравления за труда и за огромните нерви да го завършиш.
Уау............................. :clap::clap::clap::clap::clap: Красота!!!!!!!!!!!!!! Поздравления за труда и за огромните нерви да го завършиш.