Гоблените на Ya-ya

• Началник на темата Началник на темата ya-ya
  • Начална дата Начална дата
:party::party::party:
Първият ми завършен гоблен за изминалата (почти)година.

Готова комплектовка на Милена стил,размери 60/40 см.,гобленов бод 1:4,конци "Ариадна".Започнат преди 2 години и половина,поне 10 пъти започван и зарязван.
Мили момичета,истината е ,че този гоблен никога нямаше да види бял свят без вашата подкрепа и насърчение,за което безкрайно ви благодаря:kissyou:

Това е моят първи опит в коледната украса.Има още какво да се желае,но смятам да се усъвършенствам с още няколко

Добре ,че мама не спира да шие,та да има какво да покажа:shy2:
Ето какво сътвори за последната година и половина:

Извинявам се за качеството на снимките.

И ти и майка ти сте страхотни !Само красиви неща сте показали!:clap::clap::clap:

Разкошни гоблени!Браво!:clap::clap:
Само бих искала ако може да те попитам,последните два гоблена (чаплите и ирисите)готови комлектовки ли са или вие си ги събирахте?Страшно много ми харесаха.:flower:

Прекрасни гоблени е сътворила твоята майка, най - много съм впечатлена от "Майчин богослов" и "Хлебопекарката". Приказни са :clap::clap::clap:

Поздравления за майка ти ya-ya!Чудесни гоблени!:clap::clap:
А ти вече имаш ли си рицар?:D

Благодаря ви много,момичета.Радвам се ,че ви харесват.
Чаплите и ирисите са от "Галерия бродерия",но не знам дали е спазван точно ключа или има промени.
Ata,не:( все още е до половината.Ако не беше дотам,докъдето го видя последния път,щях да покажа етапче.Сега имам вече повече време и се надявам да потръгне.

Eдна кофти снимка,набързо щракната в ателието за рамки,но няма да имам друга възможност да ви го покажа .
Така го оформих,вече е опакован и чака утре да бъде подарен на притежателката си.

Благодаря ти ,Zhak.
Новата му притежателка беше много изненадана.Хареса го и му се зарадва от сърце.

Много са ти хубави нещата.Наистина червеното паспарту много го отваря гоблена.А на коледните топки немога да ви се нарадвам.:clap::loveglasses:

Чудесно си се справила с топките. Жалко, че не можа да дойдеш на срещата в неделя, да ги видим на живо.

Благодаря,Вени!
Аз съжалявам още повече,че не можах да дойда.
Весели празници!:kissyou:

Назад