rascit0 10 Ноември 2009 #41 привет Леле Цеци, кога успя? Поздравления за прекрасните гоблени и още по- прекрасни рамки.:kissyou:
nimate 10 Ноември 2009 #42 Цеци според мен чакането си заслужаваше. Гоблена е станал разкошен с тази рамка. Поздрави от мен за теб :kissyou:
Цеци според мен чакането си заслужаваше. Гоблена е станал разкошен с тази рамка. Поздрави от мен за теб :kissyou:
eli1958 22 Ноември 2009 #47 Страхотно попълнения:clap::clap:,а твоят нощен труд си е струвал:kissyou:
doris Гобленар 22 Ноември 2009 #49 :clap:ГОЛЯМА КРАСОТА!:clap: Стува си "будуването" :thumbup: :kissyou:
pepen 22 Ноември 2009 #50 :clap::clap:Красив резултат за безсънните ти нощи!!А като гледам си и добра душа!:flower:Всичко което видях до тук е разкошно :kissyou:
:clap::clap:Красив резултат за безсънните ти нощи!!А като гледам си и добра душа!:flower:Всичко което видях до тук е разкошно :kissyou:
nimate 22 Ноември 2009 #52 Цеци страхотни са и двата с новата си премяна. Ще чакам следващият. Поздрави от мен :kissyou:
moni2111 22 Ноември 2009 #53 Без да подценявам всичките ти творби, вълната разби цялото ни морско семейство. Изключително елегантно оформление!:clap:
Без да подценявам всичките ти творби, вълната разби цялото ни морско семейство. Изключително елегантно оформление!:clap:
megim Гобленар 23 Ноември 2009 #57 :clap: Страхотни попълнения, все пак от сън спомен няма, струва си нощния труд, освен ако не си поспиваш през деня
:clap: Страхотни попълнения, все пак от сън спомен няма, струва си нощния труд, освен ако не си поспиваш през деня
Val4e 23 Ноември 2009 #58 Заслужават си безсънните нощи, които си изкарала, направо са приказка и двата гоблена!
aida01_04 27 Ноември 2009 #59 stanali sa o6te po krasivi s ramki bravo :clap: za izbora na ramki mnogo sa podxodia6ti
zezata Гобленар 10 Декември 2009 #60 Мойте манистени бижута рамкирани. И едно Коледно гобленче за подарък.