Моите безсънни нощи

• Началник на темата Началник на темата zezata
  • Начална дата Начална дата
Да се похваля с още 2 рамкирани гоблена. Извинете ме за снимките, но толкова мога да снимам с моят фотоапарад. :shy2:

отдавна не съм посещавала страничката ти и оооооооооо страхотни нови попълнения :clap::clap: ПОЗДРАВЛЕНИЯ

:clap::clap::clap:Да са ти честити новите красоти, много са хубави и двата, наистина си истинска фурия - крайно време е да започнеш нещо много голямо и много трудно, защото иначе става много опасно:D.:kissyou:

Поздравления за прекрасните ти гоблени!Продължавай да ни радваш с красоти!

Цеци здравей.

Страхотни са новите ти гоблени със своята си премяна, но ти си знаеш. И снимките са прекрасни, не трябва да се притесняваш.
Според мен трябва да сложиш и другите два в галерията си :D

Поздрави и от мен :kissyou:

:clap::clap::clap: Еленчетата са чудесно допълнение на зимната нощ, а Кандамара е едно малко бижу.

Как до сега не съм попадала на твоята страничка? Големи красоти си ушила. Впечатлена съм. :flower: Всичко ми хареса. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!:clap::clap::clap:

браво

:kissyou:мила много са красиви,а пък и ти толкова бързо шиеш,възхищавам ти се :flower:и съм щастлива,че притежавам твоя изработка сложила съм я над дивана в хола та да и се радват повече хора, :kissyou:

:confused:Чакам и новият рамкиран.След като го видях на живо съм възхитена.Невероятен е и оформлението също.Намери време,снимай и качвай,за му се радваме всички.:kissyou:

Назад