Моите безсънни нощи

• Началник на темата Началник на темата zezata
  • Начална дата Начална дата

zezata

Гобленар
Тази приказка започна преди 10 години, та до днес. Запалих се от една състуденка и сама се опитах да шия. Но уших първият си гоблен с обратен наклон на бода. :D Когато показах вече завършената си творба на гобленарки. Умряха да се смеят. :( После ме научиха как се шие, но аз до ден днешен си пазя този гоблен като реликва. :idea:
Ето това са първите 3 гоблена на който се учех. А първият от тях е вече както се досещате прословутият сгрешен гоблен, но ушит на ново с правилен бод. :D

Това са двата от сезоните на Вилер. И другите ще ги ушия, но кога ще стане това и аз незнам. :confused:

Това са любимите ми пайзажи, но не последни в моят живот. Ще има още много. Само дано ми стигнат стените. :D

Много обичам конете и нямаше как да не ушия тези двата.

Просто сега дойде времето да ги покажа. :gipsy: А в момента шия един тигър в играта Втори шанс.
Този гоблен го ших по-повод влизането ми във този форум. Това както виждате е аватарът ми. :-|

Последно редактирано от модератор:
Ето още 2 гоблена който съм подарила и чак днес успях да ги снимам.

А това сътворих благодарение на профилактиката на форума. Та даже и рамка им сложих. :idea:
7ee774f9a66dx.jpg
652353cfa39bx.jpg

Ето с какво изпратих старата година. Бащина прегръдка на Вервако и Есен от сезоните на Вилер.

Тези двата гоблена отидоха за благотворителният търг в училище Дъга. Дори на вторият сама му правих рамката, защото беше много грозна.

Последно редактирано:
zezata здравей и от мен,

:uhhhh: не мога да разбера, защо до сега не съм ти разглеждала темичката с готовите ти неща.
Е сега я видях и останах очарована. Много големи красотиики си ушила. Всичките ти гоблени са прекрасни. :clap: на теб.
Аз скоро няма да те стигна :(, но се порадвах на твоята колекция.

Поздрави за теб :kissyou:

Страхотни гоблени :clap:наистина си прекарала доста безсънни нощи :clap:

Благодаря ви мили дами за милите думи и за стимула който ми давате.
f7724bae7698.gif

Назад