Гоблените на Тони

• Началник на темата Началник на темата toni68
  • Начална дата Начална дата
Майко мила.... това е шедьовър!:loveglasses:
Гледах етапите, но не си представях, че е толкова голям и прекрасен!:clap:

Благодаря ви от сърце момичета!:kissyou: Голям стимул сте ми , без вас нямаше да се захвана с него а да не говорим да го завърша.Избрах и следващия "мъничък" гоблен на ГК .За мое съжаление схемата още я няма в интернет пространството. Ще чакам търпеливо да се появи, а дотогава на моя мъж ще му мине корема от цената за рамката и няма да протестира като разгъна следващия чаршаф :D

:uhhhh: :eek: Къде съм бляла? Тони, невероятен е, нищо повече не ми идва наум! Думите бледнеят пред тази красота!!! :kissyou:

Не само че гоблена е разкошен ами и страхотно се е вписал в дома ти! Поздравления :clap:

Добре че идва Коледа, за да се отчета и аз .Не бродирам само по клавиатурата, а се занимавам и с тези мъничета. При тях поне виждам бързо резултата :idea:

Последно редактирано:
и аз да се присъединя страхотно голям труд е паднало представям си с тези бели ангели какво боцкане и гледене по схемата е било, абсолютно разкошен. поздравления

Браво, Тони!:clap:
Освен на огромните гоблени ти си и майстор на красиви миниатюрки!
Очерователни са!:kissyou:

Поздравления и от мен за огромния труд, а от топките струи невероятно коледно настроение:clap::clap:

Прекрасни гоблени! Чудя се как е възможно да се сътвори всичко това.
Много, много красота!

Толкова отдавна не съм качвала нищо тук...изгубих си темичката! Да се похваля с нещо завършено. "Лебедова любов" по схема на Любов Ющук

Много е хубав.Такъв тип съм виждала,но не са ми харесвали,но твоя е много хубав,лебедите са като истински:clap:

браво

Поредният шедьовър в богатата ти колекция!!!:clap::clap: Адмирацииии!!! А "хижата "на мъжа ще е следващия по който ми останаха очите!!!:clap::clap: Блазе на мъжа ти !!!

Тони вече си готова за срещата.Този е готов ,другия на Хаед сигурно до 6 ще му видиш и на него сметката.:clap:
А отивам да се:shy2: Които седи само пред компа е така.

Такава нежност и любов струи от този гоблен,снаха ми затова го е харесала.Тони моите адмирации:clap:

Назад