Хайде и аз в кюпа с коледната украса Изобщо не мога да се меря с майсторките, но като за първи опит с тези красиви играчки,мисля, че се справих като за тройка...
На мен пък ми харесват и то много,идеално си се справила за шестица даже си,като за първи път.Представям си следващите,още по-красиви ще са:clap::clap:
Тони ,мислех че няма да се захващаш с тези предизвикателства ,но си се справила добре,даже много добре.Но все пак да ти пиша 6-,защото трябва да се потрудиш още за да стигнеш до съвършенство.:kissyou:
Имаш невероятна колекция с разкошни гоблени ,много ми харесаха всичките ,но очите ми останаха на гоблена с ангелите:rainbow:А коледните играчки са чудни:clap:
Ето и първата ми топка.И лицето и гърба на топката са еднакви- мече.След монтирането установих грешката си, просто са ми големи бродерииките и се нагъва панамата, не ляга плътно по топката. Ще се постарая да бродирам по-мънички мотивчета. Не очаквах да е толкова забавно :gipsy:
Да, определено не е от размера на бродерията, защото от двете й страни ти остава доста място:idea:. Manka е права - трябва да разрязваш топката на 3 или 4 равни части.Иначе като за първи опит топката си е много добра!:clap::clap:
Тони,вече с чиста съвест мога да ти напиша 6 ++.След малките забележки си взела поука . Благородно завиждам на теб и на всики момичета за приятните емоции .Аз не бих се справила дори и не се наемам.
Тези играчки са прекрасни!Особено ми харесаха камбанката и зайчето!Поздравления за сръчността и изработката.Ако можеше да се пише и по-голяма оценка от 6