Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Момичета, имам спешна нужда от помощ. Уших Гръцкото село и стигнах до контурния бод. По указания прозорците се шият с бяло – две нишки, вратите с черно една нишка и всичко друго с черно две нишки. Разгледах готови, но никъде не видях бяло, а черно една и две нишки не мога да различа. Някой има ли идея?
Момичета, имам спешна нужда от помощ. Уших Гръцкото село и стигнах до контурния бод. По указания прозорците се шият с бяло – две нишки, вратите с черно една нишка и всичко друго с черно две нишки. Разгледах готови, но никъде не видях бяло, а черно една и две нишки не мога да различа. Някой има ли идея?
valantina Можеш ли да ги споделиш с мен,благодаряДо днес не знаех, че има такива гоблени! Благодаря Ви - току-що си свалих 104 модела от руски тракер. Ако има желаещи, ще ги споделя! Много са весели, приятни, доставят много настроение с анимационната си веселяшка визияСтрахотни сте!
![]()