да ви покажа скромното си творчество

• Началник на темата Началник на темата ANIMONI
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви ,че отделяте от времето си да погледнете в страничката ми.Сега дошивам тази мацка и ще става несесер,като смятам на черна панама да ушия друга от поредицата и да е различен от двете страни.Само малко се опасявам как ще се справя с оформянето/да не се изложа пред кандидат снахата/.

Несесера е готов и според моето скромно мнение се получи добре,въпрекии опасенията ми.отделните части ги приших на ръка с кръстчета,а накрая сложих вътре безцветен готов несесер,на който приших само ципа към моя.Само че сега реших да го подаря на 15од. ми племенничка,а на снахата ще спретна друг.

Лелеее,от миналата година не съм качвала нищо тук.Нали не си мислите ,че бездействам.Започвам с това което започнах в края на 2010г и завърших вчера.Ших го с цвят по мой избор/сефте/,а за пеперудите реших да използвам малко по-тъмен цвят за да изпъкнат.Скромното ми мнение ,че ми харесва повече от оригинала-много черно/или друг тъмен цвят/ ми навява печал. Тъй като не разполагах с мъниста за пеперудите и цветята използвах френски възли а'ла Руми.Отначало мислех и на мястото на другите мъниста да използвам тях,но ми писна и се отказах.
А това са останалите неща шити в края на миналата година:
Папагалите/имаше още малко клонки,но реших ,че могат да минат и само с тези/ Това момиченце още от пръв поглед ми хареса с невинния си поглед/на кошута/ и реших да го ушия докато си избера какво да започна И най -накрая дойде ред да ушия дружката на къпещата се мацка-тази с котката/показвам ги умишлено и двете,но тази без котката е от преди/ на новата трябва да и запълня ваната с мръсно бяло,но ще видим кога ще стане.

Хайде да се похваля с новото ,предназначено за подарък за р.ден на моя мъж и благодаря на keikal за схемата
започнат на 7януари и завършен тази сутрин

Последно редактирано:
А за всички,които ще погледнат в страничката ми да ги почерпя с нещо което правихме с малката щерка

Ето две от серията мартенички ,които правих/за г-жите в градината не сварих да ги снимам,но са същите/ ,а с толкова странични неща Мерилинката съм я докарала до тук/още мъничко има,но ще се пробвам в ИЗОНИТА за 8 март така че пак ще е в застой/.

А ето и първите ми стъпки в изонита-картички за г-жите и леличките в детската градина.Като за начало-бива

Искам да ви се оплача-Мерилин е готова,но т. кафявото на лицето и ми стои като изгорено-ще го сменям с по-светло,но първо ще си довърша Климта за нероденото племенниче.

Почивните дни пак си зарязах климта-писахме домашни с голямата и направих по една картичка за двете групи за да ги поздравя с първа пролет. Надявам се да им харесат.

А това мъниче го уших на един дъх,заразена от bob mara и ще има още няколко подобни.Чак след като го бях оформила забелязах че съм допуснала грешка,но следващият път ще внимавам-причината е в късния час.

А ето последните ми два дребосъка от изминалата седмица-много са заразителни.Следващият е в процес,но е малко по-сериозен,пък не е и единствен,затова ще отнеме още време.
А за всички надникнали в страничката ми да ви почерпя с един диетичен сладкиш/рецепта ще кача в кулинарната страничка на jivi/

Ето ги и тях и започвам следващият Ежко е предназначен за 1-юнския базар , а котаранчо ще оформя за моя мъж ,който се връща в 17ч и си пие кафето.

Ето още един мъник,но не от серията.Комплектовката ми е подарък от Ели/Испания/-на панамата беше контура ,а схемата цветна.Доста труден ми беше защото имаше разминаване,но по настояване на най-малкият член на форума/4г Мони/ го завърших.Другата комплектовка ,когато и дойде редът ще я шия на гърба,за да не се бъркам от щампования контур.Иначе много ми хареса крайният резултат.

Сякаш си нямам нищо за шиене като видях три мадами в заявки и нямах търпение да започна поне една от тях.И така без схема от снимката на компа снощи довърших това много е рудно да се броят квадратчета от снимка и затова панамата ми излезе малко.Както забелязвате рибарската мрежа в роклята е съкратена и пак не съм много сигурна как ще се рамкира ,защото от долу ми останаха само 2см панама.Който бърза и не чака да се появят схеми е така.Друга съществена разлика е че нещо не и скопосах лицето,затова и уших нос и уста,които в оригинал липсват.

Мерси за идеята-с двойно тиксо ще я залепя за картон,а като ушия и другите две ще им измисля рамки да си подхождат.А това са другите две,които чакат да бъдат ушити:

Потърсих ги в руски форум и откликнаха/за двете,които не съм шила/,дори фантазия видяла линковете преди мен.А сега ето какво сътворих за абитуриентска ,на която ще ходим утре: поздравителна картичка -плик за парички /отвън и отвътре.Надявам се братовчед ми да си хареса подаръка.

Ето до къде го докарах моя Климт/останаха мъничко цветя и над майката едни неща дето си мисля да ги направя като слънце и облачета/.Както виждате цветовете са далеч от оригинала.
и ако мислите че докато го шия не се занимавам с друго-лъжете се/ето две готови и трето в процес/снимките са от вчера,т.е има малко напредък/.

Лелее,за един месец прах и паяжини колкото искаш.Но не само:
4-те от серията/за сега други няма да има/ Време за чай/заразена от bob mara с вируса на Маргарет Шери/ две стари,но вече оформени мадмоазель/остава една от серията три мадами/

Назад