да ви покажа скромното си творчество

• Началник на темата Началник на темата ANIMONI
  • Начална дата Начална дата
я да видим дали се справих с прикачването през ....,за да не товаря форума.ще изтрия предния си пост.

ANIMONI дойде като дядо Коледа при мен!

Руми, в тези тежки дни за мен ти с твоят красив подарък ме озари като един прекрасен слънчев лъч!

БЛАГОДАРЯ! МНОГО БЛАГОДАРЯ!

Прекрасна картичка, нарисувана собственоръчно, с прекрасни пожелания!

И невероятен гоблен! Прекрасна феичка! Страхотна е!
Колкото и да се старах, не успях да уловя всичките красоти, които тя излъчва!

БЛАГОДАРЯ!!!

Заразена с вируса на балеринките от малката щерка на Лали създадох моите първи две сладурани.Ще има и още.

Ето третата балеринка от серията и първата гимнастичка от четворката/тя ще е подарък за една 5г. гимнастичка/ Много са приятни за шиене и за 2-3 дни имаш нещичко готово.Следва продължение/малка гимнастичка с бухалки/

Ето и следващите 2 гимнастички Но засега ще преустановя серийното им производство за известно време.

От три дни се опитвам да прикача снимки на 4 нещица,които сама рамкирах-днес дали ще стане. и накрая най-сетне и японката се прикачи

Тези красиви нарчета са ми подарък от Таня/ТДК/ извън коледната игра.Още на следващият ден като ги получих ги започнах и вече са готови.

Taзи мадама довърших днес за фризьорката ,а тази на риолис уших миналата седмица/5-8.01/ след застой без релакс/шиене/ от 22.12 до 4.01

Въпреки многото запланувани неща като видях този млад коминочистач показан от sissak/не е нейна разработка/ реших да си го ушия/дано заедно с четирилистните детелинки донесе много късмет на семейството ми и на всички посетили страничката ми/. И ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ВАС http://vbox7.com/play:0cad368f

третия готвач от поредицата е готов.Не ми се шиеше фон,че ми е много скучен и реших да го оставя така.А сега ще почна нещо по-големичко от последните ми творения,но имайки в предвид ,че е на X и без фон се надявам да не ми отнеме много време.

Благодаря ви много,че разглеждате страничката ми и ме подкрепяте.Тези две миниатюрки бяха подарък за градината послучай 8март ,а тази принцеса също е мое дело,но отпреди три години

Благодаря ви за милите отзиви,а сега след известен застой да се похваля с новите си дребосъци.поредният симпатяга го започнах на бяла панама защото беше предназначен за подарък за бъдещата ми шефка ,но както често се случва си взеха свой човек и аз продължавам да съм си у дома На тази графика отдавна и се каня и сега и дойде редът/да имам подръка готов подарък за внезапно изникнал хубав повод И гладната мацка дето се къпе/ситата с книгата също ми е в плановете/

Момичета/и тук там момчета/ не си мислете,че не шия а само работя и спя.Да ви се похваля с поредната импровизация/игра с цветовете/-преди контура и след това С нетърпение ще чакам мнението ви за цветовият ми подбор-както вероятно повечето от вас/ако не и всички/ знаят в оригинал цветята и в букета и в роклята са в червената гама.

Хайде още един в готови и две стари блузки на една кука/днес ги изрових в гардероба и дори със зелената се издокарах като водих децата на градина /в съчетание с дълга рокля с презрамки/

Лили,с удоволствие,но отдавна съм зарязала куките.А ето с какво се разнообразих вчера от "Първата любов"-една минитюрка,кояо май претрупах с надписи .И поздрав за всички уважили творчеството ми http://vbox7.com/play:8fc4b84d

Вече е при новата си собственичка,така че мога да я сложа в страничката си И нея не я ших по оригиналния ключ и опашката на скорпиона я скъсих,за да е зодия рак.А устата я ших 4пъти-в св.кафяво,розово,лилаво и накрая остана в червено.Няма да се разсърдя ако и сменят червилото и без това бързах да стигне в срок и нямах време да я рамкирам,а подходяща готова рамка не открих/за което и тук писмено искам извинение.

А ето какво уших за три дни,вдъхновена от Ели ,за кумците ни .Който реши да шие такова нещо да не забравя ,че при къпането ще се свие-да го остави по-свободен.

Вече е при новата си собственичка,така че мога да я сложа в страничката си И нея не я ших по оригиналния ключ и опашката на скорпиона я скъсих,за да е зодия рак.А устата я ших 4пъти-в св.кафяво,розово,лилаво и накрая остана в червено.Няма да се разсърдя ако и сменят червилото и без това бързах да стигне в срок и нямах време да я рамкирам,а подходяща готова рамка не открих/за което и тук писмено искам извинение.
Гордата собственичка на тази красива дама съм аз!

Руми страхотно ме изненада за рожденният ми ден!
И както винаги при теб играта с цветовете е съвършенна!:thumbup:

БЛАГОДАРЯ!

Назад