Моя скромен опит

• Началник на темата Началник на темата Гинева
  • Начална дата Начална дата
Много ми харесаха :clap::clap::clap:
Особено пък миниатюрките, толкова са свежарски :clap:

Много хубава колекция! Всичко е прекрасно!Особено ми харесаха кончетата.:clap::clap::clap:

и аз влизам за първи път в страницата ти и се шашнах като видях какво си направила само за "пет месеца" Мислех да те питам спиш ли или си денонощно над панамата:D Добре че видях дата на първия пост иначе щах да се разстрелям :(

Бравооооооооооо

Скромен опит????!!!!!!!! :clap: Скромна е майсторката на тези прекрасни творения - забележителна колекция:clap::kissyou:

Благодаря ви момичета!
В интерес на истината преди шиех много, но сега нещо не ми се хваща игла!
:kissyou:

:clap: :clap: трудът със сигурност не е скромен, но майсторката скромничи. Всичко е чудесно. Възглавниците също. Аз много ги харесвам, но все не се престрашавам да изработя някая от тях :clap:

:clap::clap::clap: Прекрасна колекция от красиви неща!!! Миниатюрките на Орхидея и възглавниците ме грабнаха!:kissyou:

Разкошни нови попълнения!:clap:
Аз имам питане за възглавничката - готова комплектовка ли е или си я комплектовала сама? Ако е готова коплектовка - щампа ли беше и срещна ли трудности при бродирането - по точно с разгадавено къде с какъв цвят да шиеш?

Здравейте момичета,
Благодаря на всички ви за хубавите думи!
Относно възглавниците
И двете са ми готови комплектовки. Тази със слънчогледа е на "Орхидея", а другата с розите е на "Вервако". Много лесно се шият. Щампи са, но тяхната канаваца (ако така се казва) е с много едри дупки. Там където ще се пресича кръстчето какъвто цвят е показан такъв се шие. Въобще не е трудно с нагласянето на конците. Не е като при другите щампи. Не знам дали го обяснявам правилно.

Серийката на Орхидея е много нежна и хубава, а за възглавничката - за пръв път виждам на Фервако и много ми е интересна. :kissyou: А сега какво предстои ?

За пръв път надничам в страничката ти и съм удивена от всичко,което видях там!!!Прекрасни са и са сътворени за толкова кратко време.:clap::D:clap:

И възглавницата и цветленцата са прекрасни. Да им се радвата дълго, дълго време. :clap::clap::clap:

Благодаря ви, много сте мили! Ще се постарая през почивните дни да си актуализирам темичката.
Весели празници,момичета!
:kissyou:

Назад