Гинева 8 Август 2009 #21 Това завърших току що. Още не е изпрано. Приготвено е за рождения ден на съпруга ми. (14.09)
kara52 9 Август 2009 #24 :clap::clap::clap:Прекрасна колекция. Пожелавам ти да я увеличиш многократно. :kissyou::kissyou:
aida01_04 10 Август 2009 #26 mnogo e krasiv sigorna sam 4e mnogo 6te mo se zaradva 4astit rogden den i ot men :wine:
Гинева 25 Октомври 2009 #28 Да поизтупам малко праха от темичката си и да покажа малко нови неща и рамкирани стари Започвам със зеленчуците на Вервако и молитвата
Да поизтупам малко праха от темичката си и да покажа малко нови неща и рамкирани стари Започвам със зеленчуците на Вервако и молитвата
daniel4i 25 Октомври 2009 #30 :crazy:Свят ми се зави от толкова много красота, Гинева! :clap:Поздравления!Всичко е невероятно красиво!
:crazy:Свят ми се зави от толкова много красота, Гинева! :clap:Поздравления!Всичко е невероятно красиво!
ata Гобленар 25 Октомври 2009 #33 Харесвам зеленчуците много,а бамбука и моята зодия още повече!:clap::clap:
Гинева 25 Октомври 2009 #34 Благодаря ви момичета! :kissyou: Молитвата е по тази схема Конците са по мой избор!
vall1981 25 Октомври 2009 #35 Чак сега попадам на темата ти. Но как може така да я озаглавиш? Какъв "скромен опит", ти направо си майсторка на гоблени! Моите поздравления, имаш прекрасни и много сполучливи неща! Давай все така...:greeneye:
Чак сега попадам на темата ти. Но как може така да я озаглавиш? Какъв "скромен опит", ти направо си майсторка на гоблени! Моите поздравления, имаш прекрасни и много сполучливи неща! Давай все така...:greeneye:
svetla1963 25 Октомври 2009 #36 Гинева поздравления!!!!:clap:Колекциата не е скромна!!! Много е добра!:clap:Продьлжаваи в са6тия дух!ЩЕ О4АКВАМЕ ПРОДЬЛЖЕНИЕ!!!:-|
Гинева поздравления!!!!:clap:Колекциата не е скромна!!! Много е добра!:clap:Продьлжаваи в са6тия дух!ЩЕ О4АКВАМЕ ПРОДЬЛЖЕНИЕ!!!:-|
ANIMONI 26 Октомври 2009 #37 И аз се присъединявам към останалите-за толкова кратко време имаш богата и разнообразна колекция.Ланартето май ти е слабост.
И аз се присъединявам към останалите-за толкова кратко време имаш богата и разнообразна колекция.Ланартето май ти е слабост.
fantaziq Гобленар 26 Октомври 2009 #38 Ооо,ооо,ооо!!!Гледам и ти се радвам Много!Всичко е красиво!Есенните листа са вълшебни!:kissyou:
Гинева 13 Юни 2010 #39 Благодаря ви момичета! :kissyou: Да поизтупам малко темичката си ще ви покажа някои дребни неща! Една възглавница на Вервако и едни миниатюрки на Орхидея Последно редактирано: 13 Юни 2010
Благодаря ви момичета! :kissyou: Да поизтупам малко темичката си ще ви покажа някои дребни неща! Една възглавница на Вервако и едни миниатюрки на Орхидея