Нова игра-Втори шанс

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Аз съм съгласен с Юра би ни било по-забавно и лесно за комуникация, ако има една тема и всички сме в нея. Аз съм готов за старта предлагам, да го започнем от вторник както е описано в началото на регламента, имаме време до тогава, ако има още желаещи да се включат :bunny:

Манка няма да го изтървеш ние ще го изклюкарим :yes:

Харесва ми на Юра предложението нека се наредим в една тема даже ще се самоконтролираме така /щото може някои да се пробват да не шият ...така де/а в първи пост да се отбелязва срещу името кой до кой етап е и ако някой се скътае веднага го подсещаме :bong: да си влиза в ритъм ... И ако наистина си го считаме игра нека да си го наречем "Игра втори шанс"
За сроковете ако всички са съгласни да стартираме на 1-во число от другия месец. Мислете и да започваме нови ,стари гоблени поотупвайте ги от прахта и Манка да казва СТАРТ....

Сега видях че колегата е писал за вторник принципно за мен няма проблем вторник -вторник да е :)))

Ми кво ви пречи и сега да се запишете,а аз официално в понеделник ще дам старта,мислете.
Отивам да ви прасна една темичкаа,ама да знаете май още малко и мен ще навиете,ей страшни сте.

Манка отваряй темата пиши ни за сега ентусиастите дето сме се наредили а който иска е добре дошъл и ти включително я поразгледай кой те знае колко си ги насъбрала незапочнати или недовършени :P И Светла да поогледа /сега го загазих как подстрекавам аз хората/

супер :D отивам да снимам моята мацка и да поствам снимката

Манка отваряй темата пиши ни за сега ентусиастите дето сме се наредили а който иска е добре дошъл и ти включително я поразгледай кой те знае колко си ги насъбрала незапочнати или недовършени :P И Светла да поогледа /сега го загазих как подстрекавам аз хората/

Хич,няма да му мисля повече,само че утре ще си снимам картинката,че ми е на работа,тъкмо почнах един Дименшън,та ме е страх,дали ще го завърша хахаха.Имам ушити 10-тина бодчета за две седмици,срам,срам...

Айде гобленарииии КОЙТО РАЗБИРА ТУКА СЕ СПИРАААА НАСАМ НАРОДЕ, Много сме, силни сме, а и какво да правим докато гледаме светвното бира и гоблен :upbeer:

Айдееееее, "Утиде коня в рЯката" -видя се то, че ще почвам и трети гоблен! Пишете ме и мен, пък ще си помисля с кой от многото ще започна. Принципно съм съгласна и за започване във вторник - всичко ми е подготвено за работа.:D

И аз се включвам с Казанската на Солария,тези дни ще ви кача и снимки!

Тя твоята Сиси си е трудна за изработка около мустачките може би има доста единични бодове ...незнам ...но Манка да каже ако някой иска да се пробваме ....:kissyou:

Аби, защо чакаш Манка???? Организирай играта само с моята Сиси, аз и Галя няма да шием, минахме от там преди 2 години......♥♥♥

И аз имам един,дето го мотая вече 9-10 години и понеже ми писна да го гледам,преди 2 седмици го извадих,мислих,мислих... и реших,че няма да го довърша никога. Взех му всичките конци-да ги ползвам за други гоблени.Ако знаех....можеше и да има шанс.

Здравейте,отдавна не е писано в темата но ако играта е активна искам да се включа.Имам три гоблена за завършване от които единия чака от 2010 година...мисля че е крайно време да се взема в ръце и да довърша поне 2 от 3.

Здравейте,отдавна не е писано в темата но ако играта е активна искам да се включа.Имам три гоблена за завършване от които единия чака от 2010 година...мисля че е крайно време да се взема в ръце и да довърша поне 2 от 3.

Ето тук http://www.goblenite.org/showthread.php?t=11166 те очаквам с нетърпение, че ми е скучно сама.Другите май ме изоставиха

Назад