Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
хахаха чакай човече че и аз се сбърках на бг панама 300 са по -малко от квадратче......:lookup: гобленов бод....Господи или аз съм тотален идиот или съм пълно куко, моля ви някой да ми разясни на една обикновена БГ разграфена панама (май се води 22 каунта, ако не греша) ако шия на всяка нишка все едно 1:1, 300 кръстчета не са ли 3 разграфени квадратчета? :lookup:
Е за такава панама иде реч
http://www.8888bg.com/view_product.php?pid=253
Я да видя дали и мен не ме е хванала жегата - едно квадратче при бродерия на "Х" е 10х10 бода т.е 100, а при гобленов бод (бродиране 1:4) е 20х20 бода - 400 бода.Това ще рече, че тези които бродират с "х" трябва за определения срок да избродират 3 квадратчета, а другите 1.5 квадратче.Дали стана ясно?
Определено имам нужда да разтоваря напрежението - тук са заформя весела групичка - може ли и аз да се пъхна?
Когато се даде старт на играта ...........
Ако има още неясноти - питайте, а аз с каквото знам ще помагам.Току виж и аз съм изровила нещо ...![]()
Може и с нов гоблен.А може ли да се участва с нов, незапочнат комплект, който отлежава в шкафа и чака да ти дойде музата?
![]()
А може ли да се участва с нов, незапочнат комплект, който отлежава в шкафа и чака да ти дойде музата?
![]()
Това би трябвало да го каже "Водещия" на играта.Едно процедурно предложение имам - възможно ли е темата да е една и всеки да показва. Мисля си че ще е по-лесно за преглеждане . Пък и можем да си пускаме по някой бъзик :gipsy: