Гоблените на Надя

• Началник на темата Началник на темата NADIA_VT
  • Начална дата Начална дата
В момента се трудя над това и ми доставя голямо удоволствие.

Последно редактирано от модератор:
Лелеее, Наде, големи са ти сладурчета зайчетата :loveglasses: :clap: и новото начинание също е много сладичко!!! Приятно бродиране ти желая :clap:

Адашче послушах съвета ти да запълня парижаните с бяло, но хич не ми спори, а изглеждаше лесна работа. Сега като го поизоставих малко и го погледнах пак реших да нанеса още някоя кореция във фона. Накрая ще видим какво ще стане дали ще го оплескам или ще стане още по-хубав.

Наде, много хубави зайчета си ушила! :clap: А какво става с другарчетата им? И Париж ми е интересно да видя, моля, покажи. :)

Зайчета

Ето и другарчето на зайчетата. То си има рамка, но в почивните дни ще влезе в нея...

Би трябвало да изглежда така, след като го ушия - това е снимка на готовия гоблен от руски сайт:

а ето и какъв е резултата на ушитото от мен до тук:

приемам вякакви съвети, мнения и критики, тъй като ключа е в Гамма, някой от цветовете липсват в ДМС, поради това съм ги нагаждала, ако считате, че нещо трябва да се смени, казвайте да поря докато е време.
Разчитам на Вашето компетентно мнение!:idea::confused:

:hello:, Наде! Ший смело, не мисля че трабва да променяш нещо, казах ти, че според мен е добре! :kissyou:

:idea:Нещо такова се получава. Искам да ги направя серия. След този съм планирала да ушия "На яхтата" от Златно руно и още един с влюбена под едно дърво на Вервако. Всичките са в кафява гама с 8 до 10 цвята.

Много хубав става гоблена ти,интересува ме само на каква панама го шиеш?

Последно редактирано:
Браво, Наде! Само колко хубав ще стане, по-добър и от оригинала даже! :kissyou:Ший смело и показвай по-често, а ние ще те подкрепяме!

Момичета благодаря Ви за подкрепата. Шия на 16 каунт, френска панама, бяла, предварително разграфена.

Ехееее, Наде, браво! Ще стане разкошен, давай смело напред! И да го донесеш на срещата!:kissyou:

Назад