Гоблените на Надя

• Началник на темата Началник на темата NADIA_VT
  • Начална дата Начална дата
Този гоблен е готов отдавна, но все не ми остава ред да го прикача.
Не е опънат, това е само примерна рамка как ще изглежда, ластика е, за да не се разпадне, а не дефект на Вашия компютър :idea:

Междувременно уших и тези къщички , на един дъх, не успях да ги сложа в етапите.
Вярна на себе си, внесох някой промени.
Може да се позабавлявате и да откриете разликите !!!:confused:

Последно редактирано:
:clap::clap::clap:, Наде! Абе ние всички май тихом мълком си шием и после направо хоп и в готовите! :D Какво следва сега? :confused:

Скъпа Наде,
най-после ти намерих темите и с риск да повторя това, което съм
ти казвала лично - гоблените ти са много стилни, красиви и перфектно изработени!!!
Аз нали съм си природолюбител, най ми легнаха на сърце птичките!
Защо не ушиеш още някои за да ми напълниш душата?

Наде, за първи път виждам работите ти и съм очарована! Видях малко, но много ме стоплиха и влюбените, и зайчетата! Поздравления и продължавай смело!

Мими, Калиакра, благодаря Ви за хубавите думи.
А специално за Мими ще издам, че съм започнала нов проект - две гобленчета на Dimensions птиченца с фотопаспарту.
Самите гобленчета са малки, но проблемът е че всичко трябва да се съвпадне до милиметър, за да може картинката на гобленчето да се съвпадне с тази на паспартуто.
Стискайте ми палци, да не се обърка нещо, че ще ми отвори рабода да го нагаждам :idea::-|:kissyou:

Това е първото гобленче на моята щерка. Две лета се труди над него, но накрая стана много сладурско

Браво, Боре! А кое е следващото? :confused:

Наде, притесненията бяха излишни! Ще стане страхотно! :clap:

Това е за теб и Борето: :kissyou::kissyou::kissyou:

Повече от обещаващо е началото,а гобленчето на щерката е много ,много, сладурско:clap::loveglasses:

:clap: и на майката и на щерката. много сладурски неща праявите и двете.

поздравления и за двете:clap:Мъничетата са много сладки,дано дъщеричката да не се отказва и да увеличава броя на готовите творби.

Благодаря на всички за подкрепата.
Аз докато започна и вече съм готова, я вижте резултата:-|

Айде, Наде, Цяла папка с такива имаш! :D Кое ще е следващото? А Борето какво шие сега? :confused:Поздрави и целувки от мен и чакам с нетърпение да видя следващите ви красоти! :kissyou::kissyou::kissyou:

Назад