sidika - gobleni

• Началник на темата Началник на темата sidika
  • Начална дата Начална дата
dove4era 6te po4vam " utro v elovata gora " na goblenset za po kıso az im vikam me4etata

eto go - kato ponapravya malko 6te pokaja v etapite

Последно редактирано от модератор:
Momi4eta , vijte kakvo izmaystorih :D

Pırvo go u6ih sıs krıstat bod i zatova stana golyamo , sled tova po malkoto goblen4e sam go 6ila 1x1 goblenov bod - i eto rezultata :idea:

hayde da se ot4eta :D

tova mi e laurata ot igrata, a za nyakolko dena satvorih tova snejno 4ove4e

4e me4atata dosta me zatormoziha i taka may me hvana kolednata treska:idea:

a snejnoto 4ove4e malko go promenih 4e nyamah to4nite tsvetove i az go napravih s tova koeto razpolagam no mislya 4e i taka stana

Eto go ve4e gotovo , oh nakraya se rodi :D golyam zor mi dade oba4e :idea:da si priznaya takıv truden goblen ne byah 6ila do sega :idea:

snimkata e pravena s tel. zatova ne e mnogo ka4estvenna, a i o6te ne e izprano goblen4eto ( bırzah da vi go pokaja :D)

naposledık samo podaratsi pravih , no edva sega gi pokazvam :loveglasses:

a v momenta zapo4nah ve4e dim. - vıltsite - otdavna im se kaneh :confused:

Glutnitsata mi e gotova , bırzam da vi ya pokaja :greeneye:

sega zapo4vam i drugar4eto mu ,da se gledat ot dale4e - elenite na dim v snega

Momi4eta, blagodarya na vsi4ki pisali tuk v moyata strani4ka :kissyou: golyam stimul ste mi :idea:

Pırvo iskam da se izvinya za ka4estvoto na snimkite , no tolkova moga

sega idva kompaniyata i ostava da napravya o6te edno ( mnogo zlobno goblen4e) i 6te stanat trio

eto snimki

Momi4eta blagodarya mnogo za otzivite, mnogo ste mili, 4ak se iz4ervih ot tolkova mnogo komplimenti ,,,,,

iskam da spodelya ne6to sas vas, edna priyatelka za 3 mesetsa u6i edin prekrasen goblen na golden kite - neznaeh kade da go sloja zatova go slojih v moyata strani4ka no vse pak iskah da vi go pokja - 180 tsvyata ot koito 80 osnovni, 100 martenitsi

eto go i nego

iskam da pokaja podaratsite koito napravih i ot bırzinata nyakoi ne sım gi snimala daje :D

Последно редактирано от модератор:
Назад