Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
 , но тази , втората техника за работа си я има у нас много отдавна!
 , но тази , втората техника за работа си я има у нас много отдавна!  Спомнете си плетените покривки за легла и калъфки изработени на една кука от малки парчета, които после се съшиват една към друга. Така ,че нищо ново под света! :lady:
  Спомнете си плетените покривки за легла и калъфки изработени на една кука от малки парчета, които после се съшиват една към друга. Така ,че нищо ново под света! :lady:6ie se na ma6ina :!: :!: :!:katia каза:А дали се шие парче по парче на ръка или може и на машина?
В нета има доста сайтове италиански, руски испански и другино показват готовите модели.
Схемички никъде не открих!
До колкото съм запозната,оригиналният пачуърк се шие на ръка.Тогава става по-сполучливо и изпъкват по-добре фигурите,които се правят върху вече съединените парченца върху вата.Както на времето са правили юрганите.Но къде сега толкова търпение и време?malina каза:6ie se na ma6ina :!: :!: :!:katia каза:А дали се шие парче по парче на ръка или може и на машина?
В нета има доста сайтове италиански, руски испански и другино показват готовите модели.
Схемички никъде не открих!
Виждам, че от около година никой не е писал за пачуърка, а той определено заслужава повече внимание. Искам да ви покажа едно от моите произведения. Надявам се да ви хареса и да споделите мнението си за този вид изкуство. Бих искала да видя творбите ви.
 Не е толкова красиво като твоето, но поне ми свърши работа :idea:
 Не е толкова красиво като твоето, но поне ми свърши работа :idea: 
  )
 )