Верига HAED

• Началник на темата Началник на темата pakpak
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
...

След като закъснях за първата серия, че докато разбера как става и т.н.
изпуснах така да се каже "влака":D Но сега всичко е готово и аз очаквам с нетърпение схемите, ако ме включите разбира се. А да си призная честно и на мен не ми е ясно как става това, защото съм скарана с техниката, но разчитам на вас момичета и ви се доверявам напълно:kissyou: Това, което прави pak krak е страхотно. Добре, че има и умнички сред нас:clap:

имайте търпение

Момичета,
този път ще изчакам повече време да се съберат повече хора, да не стане като първата верига. Затова ви моля като ми изпратите кутиите да не влизате повече в тях. Ще пиша на всеки който има проблем.

Zdraveite momi4eta

I az izpratih vsi4ko neobhodimo i se nadqvam da me vklu4at vav verigata.
Izvinqvam se,4e pi6a na latinica,no na klaviaturata nqmam kirilica.
Mnogo 6te se radvam da me vklu4at v spisaka. :-|

И аз искааааааааам. Изпратих си данните сега и моля да ме включите в новата верига.

И аз искааааааааам. Изпратих си данните сега и моля да ме включите в новата верига.

:) първата кутия която си ми изпратил вече се използва за веригата ланарт и не можеш да я ползваш з адруга верига. Изпрати ми нова кутия.

Четете внимателно

Към момента са включени

1. svetlina
  2. mucho
  3. fantaziq
  4. didichka2004
  5. Pepi123
  6. Iskra
  7. zezata
  8. lusi
  9. Санита
  10. barbie
  11. jana_jj
  12. alessina
  13. almageja
  14. lumi
  15. liazi
  16. greenfairy
  17. elena763
  18. svetlyna
  19. denismm
  20. yonka
  21. fani77
  22. Lila
  23. desi_stoeva
  24. djidjo56
  25. mariq_m3
  26. Borianka
  27. diana ivanova
  28. kraseto
  29. katrin533
  30. lili
  31. gunnys- трябва да ми изпратиш още една кутия
  32. sLaV
  33. remziyeavukat1
  34. radost63
  35. dimitrova.aneta

Който ми е изпратил данни , но не се намира в списъка да ми пиши отново- вероятно има проблем.

Внимание!

Немога да настроя веригата Хаед, защото някой ми е изпратил стара кутия, която е била използвана във веригата ланарт. Който е направил това нека ми пише веднага, за да отстраним проблема!:confused:

Изпратих всичко, но дали не е късно:cry: ..., Събирам с удоволствие схеми на тази фирма, имам и пълно доверие, че каквото е на картинката - това е и на панамата. Надявам се да бъда включена:rezando:
Haed , Golden kite , lanarte и Classic cross stitch са ми слабост и ги събирам, там мога и да бъда полезна

ракрак, не се виждам в списъка? Още на 09.03.2008 год. съм изпратила всички данни, все на мен се случва: :cry:
Моля те да ме включиш, че още много ме е яд за първата!
Дори съм ти изпратила не 2, а 5 кутии!

Странно

Включена си...:) ...грешно съм изписала ника ти. Сега го поправих.

Pakpak и аз се надявам да съм в списъка. Ако има нещо нередно казвай да корегирам междувременно преди да започнеш разпращането.

И аз моля да бъда включена, изпратих данните на две пощенски кутии!Благодаря!:kissyou:

Ракрак, изпратих ти отдавна данните си, но не съм включена в списъка... да не би нещо да съм направила не както трябва.... Включете ме и мен, моля ви!

Направих си още една кутия и пак си изпратих данните.....

Pakpak много ще се радвам ако ме влючиш и мен МНОГО ти благодаря предварително

Да и при мен няма схеми!:confused: Но това предполагам са пробни писма за да се настрой веригата безотказно.

Статус
Not open for further replies.
Назад