Верига HAED

• Началник на темата Началник на темата pakpak
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
I az sam tuk!Izpratih vsi4ko no v dve pisma,4e v parvoto zabravih da si napi6a imeto vav foruma!I niamam kirilca vremenno,izvinete meeeeeeeee!:kissyou:

И аз много искам да се присъединя!

Всичко изпратих, дано се е получило!

Включете ме, моля!

:rezando:

Идеята е чудесна. :clap: Дано има същия успех като тази на Ланарте. Вече изпратих 2-те нови кутии, но не съм направила резервни. Очаквам включване

Изпратих ти двете нови кутии с надеждата да ме включите във веригата.:kissyou:
Искам да Ви задам и един въпрос.
Трябва ли да си изчистим кутиите след записването на схемите???.

Изпратих всичко необходимо! Надявам се да бъда включена и аз! :kissyou:

Изпратих ти двете нови кутии с надеждата да ме включите във веригата.:kissyou:
Искам да Ви задам и един въпрос.
Трябва ли да си изчистим кутиите след записването на схемите???.
Кутиите са си ваши и си ги ползвате както намерите за добре, но...важното е да не се използват за кореспонденция, че личните ви неща ще лъснат в цялата верига.

Момичета сигурно съм доста глупава, но не разбирам какво правите и как.:uhhhh:
Някой може ли да ми обясни? Предварително благодаря и извинявайте за глупавия въпрос.

Да си кажа честно - и аз не разбирам какво трябва да се случи.... Направих всичко каквото трябва, изпратих си данните и т.н. и зачаках да видя някакъв ефект..... Но за сега нищо не виждам..... Представях си, че пощата която си открих ще се напълни с писма със схеми на HAED.... Но нищо не се случва....

Разяснете, моля ви, каква е идеята?

Момичета сигурно съм доста глупава, но не разбирам какво правите и как.:uhhhh:
Някой може ли да ми обясни? Предварително благодаря и извинявайте за глупавия въпрос.

Да си кажа честно - и аз не разбирам какво трябва да се случи.... Направих всичко каквото трябва, изпратих си данните и т.н. и зачаках да видя някакъв ефект..... Но за сега нищо не виждам..... Представях си, че пощата която си открих ще се напълни с писма със схеми на HAED.... Но нищо не се случва....

Разяснете, моля ви, каква е идеята?
Според мен е още рано да се отварят кутиите, ракрак ще ни каже кога, поне до колкото съм чела в миналата верига пише така!

Момичета, моля, не отваряйте кутиите, докато ракрак не ви каже, защото може да се обърка процедурата!

Статус
Not open for further replies.
Назад